06 / 05 / 2024

ayaş Arıklarbağı Göleti

ayaş Arıklarbağı Göleti

Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü Ankara 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Ankara'nın Ayaş ilçesine ait 4 bin 320 dekar tarıma elverişli arazinin suya kavuşacağı Arıklarbağı Göleti ve Bayram Göleti projelerinde sona yaklaşıldı.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

BİM'de 8 kg Alo toz deterjan 169 TL'ye, 1 kg kaşar peyniri 155 TL'ye, 700 gr domates salçası 29,75 TL'ye düştü

BİM, 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Çamaşır deterjanından bulaşık deterjanına, kaşar peynirden salçaya kadar birçok ürün indirimli olarak BİM raflarından olacak. İşte BİM 11 Temmuz Salı indirimli aktüel ürünler kataloğu...

Arçelik'ten iPhone 11'e son dakika fırsatı! Sakın kaçırmayın, son üç gün! İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik iPhone 11'lere bu aya özel son dakika kampanyası düzenledi! Arçelik'teki fiyatlara bakmadan iPhone 11almayın! Son üç gün! Peki, iPhone 11 fiyatları ne kadar? İşte 29 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te No Frost buzdolabı indirime girdi! Stoklar tükenmeden acele edin! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te No Frost buzdolabı bu aya özel olarak indirime girdi. Peki No Frost buzdolabı kaç TL? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ankara Ayaş Evci Köyü şantiye alanına döndü!

Ayaş Evci Köyü sakinleri evlerinin ve ekili arazilerinin arasından bulunan kamyonlardan şikâyet ediyor. Köyün şantiye alanına döndüğünden bahseden Muhtar Orhan Arı, “Ekili ürün bırakmadılar, telefon direğimizi devirdiler, taşıdıkları taşları arazi ve yol kenarlarına saçıyorlar, evlerimi toz toprak i

Osmangazi Tahtakale Çarşısı yeniden ayağa kalktı!

Bursa’nın tarihi çarşıları arasında yer alan Tahtakale Çarşısı, Osmangazi Belediyesi’nin restorasyon çalışmalarıyla eski hüviyetini yeniden kazandı. 

Bursa Tahtakale Çarşısı ayağa kalkıyor!

Bursa’nın en eski çarşılarından biri olan Tahtakale Çarşısı’nda yürütülen cephe sağlıklaştırma çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Ankara Ayaş'taki 2 gölet inşaatı bu ay tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü Ankara 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Ankara'nın Ayaş ilçesine ait 4 bin 320 dekar tarıma elverişli arazinin suya kavuşacağı Arıklarbağı Göleti ve Bayram Göleti projelerinde sona yaklaşıldı.

Konya Akşehir'e 11 milyon TL'lik su arıtma tesisi yapılıyor!

Konya'nın Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir'imizin en büyük sıkıntılarından biri olan alt yapı işinin önemli bir ayağı olan kanalizasyon alt yapısı değişiyor. Atık su arıtma tesisinin 11 Milyon Euro bedel ile ihalesi yapıldı.

Şanlıurfa Hilvan'a atık su arıtma tesisi inşa ediliyor!

İlçede kullanılan atık suyu tekrar doğaya kazandırmak için atık su arıtma tesisin yapımına başlanan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, söz konusu tesisi 2016 yılında hizmete geçirmeyi hedeflediği projede çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa'ya 32 milyon liralık arıtma tesisi inşa edildi!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu.

Bursa'da kanalizasyon atıkları için dev arıtma tesisi kuruldu!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon liralık yatırımla kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz bir şekilde bırakılmasını sağlayan dev bir arıtma tesisi kuruldu

Bursa Yenişehir'e arıtma tesisi kuruldu!

Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Söylemiş köyüne 32 milyon lira harcanarak kanalizasyon atıklarının arıtılarak doğaya temiz şekilde bırakılmasını sağlayacak tesis kuruldu.

ayaş Arıklarbağı Göleti Haberi

ayaş Arıklarbağı Göleti

Orman ve Su İşleri Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü Ankara 5. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Ankara'nın Ayaş ilçesine ait 4 bin 320 dekar tarıma elverişli arazinin suya kavuşacağı Arıklarbağı Göleti ve Bayram Göleti projelerinde sona yaklaşıldı. Bin 570 dekar tarıma elverişli araziyi sulamak için inşa edilen göletlerin, temelden yüksekliği 43 metre, kret uzunluğu 141.81 metre ve 278 bin 867 metreküp gövde hacmine sahip kil çekirdekli kaya dolgu tipinde. Göletlerin inşaatında ulaşım yolları, dipsavak, dolusavak imalatları tamamlandı. Fiziki gerçekleşmesi yüzde 97 seviyesinde olan göletlerin inşaatının Ekim ayı sonunda bitmesi...