07 / 05 / 2024

Ayaş toki ucuz konut projesi başvuru 

Ayaş toki ucuz konut projesi başvuru 

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

Renault Taliant bu aya özel 250 bin TL'ye yüzde 3.78 faizle satışta! En ucuz Taliant kaç TL? Araba alacaklar dikkat! 

Kompakt sedan araç modeli olan Renault Taliant bu aya özel 250 bin TL'ye yüzde 3.78 faizle satışta. Peki en ucuz Taliant kaç TL? İşte 10 Eylül 2023 fiyat listesi...

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Ayaş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Ayaş'ta da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Ayaş 2022 ucuz konut projesi...

7 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sosyal Konut Projesi 2022! Afyon ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu! Cumhurbaşkanı, TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ 2022 Afyonkarahisar'da kaç konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ Sosyal Konut Projesi’nin tüm detayları bu haberde! Kimler, nasıl yararlanacak? Adım adım TOKİ ucuz konut projesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün açıklamış olduğu Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin detayları tek tek belli oluyor. İşte detaylar…

5 soruda TOKİ Gaziantep Sosyal Konut Projesi 2022! Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Gaziantep konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Gaziantep ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Muş Sosyal Konut Projesi 2022! Muş ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi için müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı, TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ 2022 Muş'ta kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Muş Sosyal Konut projesi detayları...

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

6 soruda TOKİ Kahramanmaraş Sosyal Konut Projesi 2022! Kahramanmaraş ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi olarak tanımladığı TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını halk ile paylaştı. Peki, TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ 2022 Kahramanmaraş'ta konut fiyatları ne kadar? İşte TOKİ 2022 Kahramanmaraş Sosyal Konut pro

5 soruda TOKİ Van Sosyal Konut Projesi 2022! Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Van konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Ayaş toki ucuz konut projesi başvuru  Haberi

Ayaş toki ucuz konut projesi başvuru 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi şeklinde lanse edilen projeye ilişkin bütün ayrıntıları resmen açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasında TOKİ sosyal konut projesi için başvuruların bugün başlayacağı da vurgulandı. 

İlk Evim ve İlk İşyerim ismiyle 81 şehirde inşa edilmesi planlanan projenin tüm ayrıntıları belli oldu. Ev fiyatları, konut büyüklükleri, ödeme seçenekleri dahil olacak şekilde vatandaşların merak ettiği her sorunun cevabı belli oldu. 

TOKİ tarafından 250 bin konut projeleri çerçevesinde başkent Ankara'daki birçok ilçede de yeni projeler inşa edilecek. TOKİ tarafından açıklanan liste ile hangi ilde, hangi ilçede kaç adet konut yapılacağı da netleşti. En çok merak edilen projelerden biri Ankara Ayaş oldu.

Peki TOKİ Ankara Ayaş projesinde...