01 / 05 / 2024

Ayaydın-Miroglio Grubu ne kadar mağaza açacak

Ayaydın-Miroglio Grubu ne kadar mağaza açacak

Ayaydın’ın ortağı, İtalyan tekstil devi Miroglio’nun yöneticisi Giuseppe Miroglio, Türkiye’ye güvenlerinin tam olduğunu belirterek, “Türkiye bizim için daha stratejik oldu. 2016 satın alma hedefimizi 2 katına 100 milyon euroya çıkartıyoruz” dedi.

Özak GYO Bodrum arsasının değeri ne kadar?

Özak GYO, Muğla Bodrum'da yer alan arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Bodrum arsasının değeri ne kadar oldu?

Ziraat GYO'nun Levent arsasının değer ne kadar?

Ziraat GYO Levent arsasına ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Levent arsasının değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

Ziraat GYO Şehremini Binası'nın değeri ne kadar?

Ziraat GYO Şehremini Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Şehremini Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Çankaya'daki binasının değerleme raporu...

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının  değerleme raporu...

İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri ne kadar?

İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri belli oldu. Peki İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değeri ne kadar? İşte İş GYO İstanbul Finans Merkezi binasının değerleme raporu...

Ziraat GYO Aksaray binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Aksaray binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Aksaray binasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap'ın değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap'ın 1. kısım, 2. kısım ve 3. kısım 2021 yılsonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap'ın değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının değeri ne oldu?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Ayaydın-Miroglio Grubu ne kadar mağaza açacak Haberi

Ayaydın-Miroglio Grubu ne kadar mağaza açacak

İpekyol, Machka ve Twist markalarının yaratıcısı Ayaydın Grup ve İtalyan Miroglio ortaklığı ile 2008 yılında kurulan Ayaydın-Miroglio Grubu, Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı. Ayaydın-Miroglio Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Giuseppe Miroglio, Türk ekonomisine güvenlerinin yüksek olduğunu vurgulayarak, “Miroglio Grup, dünya çapında 34 ülkede 49 şirket ve 3 organize sanayi bölgesi ile faaliyet gösteriyor. Türkiye bizim için daha stratejik bir nokta olmaya başladı.  Tedariklerimizi daha fazla Türkiye’ye kaydırıyoruz. 2016 satın alma hedefimizi 2 katına yani 100 milyon euroya çıkartıyoruz” diye konuştu.


Her şey daha iyi olacak


Ayaydın Grup’la 2008 yılında anlaşma imzaladıklarını ve geçen süreçte 6 kat büyüdüklerini de dile getiten Miroglio, “Türkiye, güçlü bir ekonomiye sahip. Her ülkede inişler çıkışlar olur. Pazara güveniyoruz. Her şey daha pozitif olacak.  Türkiye’de...