07 / 07 / 2024

Ayaydın Miroglio Grup Yönetim Kurulu Yalçın Ayaydın

Ayaydın Miroglio Grup Yönetim Kurulu Yalçın Ayaydın

İstanbul’da son yıllarda satılan konutların büyük bölümü yatırım amaçlı alınıyor. Ancak kimi zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Yatırım yapılan gayrimenkuller beklenen primi yapmıyor ya da getiri sağlamıyor

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nılmo Grup Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Tızfahm tarafından kuruldu. 

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Grup Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Bagherı tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bissan İnşaat Grup İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohsen Fetouh E tarafından kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Aydın Ayaydın'dan çimento zamlarına ilişkin açıklama!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan bugünkü köşesinde inşaat sektöründe yaşanan zam fırtınasını ve Rekabet Kurumu'nun kurucu Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın çimento zamlarına ilişkin değerlendirmesini kaleme aldı. İşte Rahmi Turan'ın o yazısı...

Rekabet Kurumu'ndan çimento fiyatları için öneri!

Son zamanlarda yükselen çimento fiyatlarına yönelik açıklama bulunan Rekabet Kurumu Kurucu Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın Rekabet Kurumu'nun konuyla ilgilenmesi gerektiğini dile getirdi. 

Han Plan Proje Mühendislik Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Plan Proje Mühendislik Tesisat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Halilullah Ayaydın tarafından kuruldu.

Tudors 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracak!

2020 hazır giyim sektörü için önemli hedeflerinin olduğu ve önceden planlamalarını yaptıkları bir sene yaşadıklarına dikkat çeken Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, pandemi sebebiyle hedeflerin sekteye uğradığını dile getirdi. Ayaydın, 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracaklarını belirtti.

Tudors 4 yeni mağaza açacak!

Tudors CEO’su Yaşar Ayaydın yaptığı açıklamada, yurtiçinde bu ay dört yeni mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

AVM'lere ciro üzerinden kira sistemi getirilsin!

Eski milletvekillerinden Prof. Dr. Aydın Ayaydın, AVM'lerin açılmasına ve kira sorununa ilişkin konuştu. Ayaydın, AVM'lere ciro üzerinden kira sistemi getirilmesi gerektiğini belirtti...

Tudors'un 2023 hedefi 500 mağazaya ulaşmak!

Tudors Gömlek CEO’su Yaşar Ayaydın, "2020 yılının sonunda mağaza sayımızı 275’e çıkarmayı planlıyoruz. 2023 yılı hedefimiz ise 250'si yurtdışında olmak üzere 500 mağazaya ulaşmak" dedi...

Ayaydın Miroglio Grup Yönetim Kurulu Yalçın Ayaydın Haberi

Ayaydın Miroglio Grup Yönetim Kurulu Yalçın Ayaydın



Şişli Bomonti’deki 42 katlı Rixos Residences Bomonty projesinden daire alanlar da benzer bir sorundan muzdariplermiş. Hatta bunun için bir ay önce yapılan genel kurulda bazı hak sahipleri sıkıntılarını dile getirip bir çözüm bulunmasını istemişler.


Rixos Residences Bomonti projesi, Ayaydın Grup’un 12 dönümlük arazisi üzerinde, Ayaydın Grup, İpek-Çakırkaya, Maslak Yapı ve Mertaş’ın ortak girişimiyle hayata geçirildi. Rezidansın işletmesinin Rixos 20 yıllığına üstlendi. Ağustos 2011’de teslimatlar yapıldı. Altı penthouse ve 308 süitten oluşan projede, büyüklükleri 84 ile 94 metrekare arasında değişen, modüler sistem ile 2+1, 3+1 veya 4+1'e dönüştürülebilen daireler bulunuyor. Projeden rezidans alanlar kendileri oturmasalar bile kiraya vererek ciddi düzeylerde kazanç elde edeceklerini hesaplamışlardı. Ancak öğrendiğimize göre, projeden 350 bin dolara daire satın alan bir yatırımcı, Rixos’tan da aldığı ışık üzerine...