04 / 05 / 2024

ayazağa belediye gayrimenkulleri

ayazağa belediye gayrimenkulleri

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Mustafa Sarıgül’ün arasındaki kavganın fitilini ateşleyen Türkiye’nin Manhattan’ı Maslak’ta sulh sağlandı. Semtteki taşınmazlar Sarıyer Belediyesi’ne geçiyor.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin iptaline ret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin karar açıklandı.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa tüneli mecliste konu oldu!

Dolmabahçe – Levazım – Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'yle ilgili karar CHP'yi ikiye böldü.CHP İBB Grubu karara ret oyu verirken; Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise evet oyu verdi.

Aliağa Belediye Meclisi'nin 30 Milyon TL borçlanma talebi reddedildi!

Aliağa Belediye Meclisi’nin değişmez gündem maddesi haline gelen 30 Milyon TL borçlanma talebi Şubat ayı meclis toplantısında da oyçokluğu ile reddedildi. Şubat toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt başkanlığında gerçekleştirildi.

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık!

Vadistanbul Park Evleri Ayazağa satılık dairelerin fiyatları 748 bin liradan başlıyor. Konut, ofis ve mağazaların olacağı Vadistanbul Park Evleri'nin lansmanı 9 Şubat'ta yapılacak...

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Gazipaşa Belediye Meclisi gündeminde imar sorunu var!

Gazipaşa Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’in bulunmadığı toplantının başkanlığını Ahmet Büyükakça yaptı. Gazipaşa’nın imar sorunu toplantının gündem maddesi oldu.

Vadipark Ayazağa satış ofisi!

Vadipark Ayazağa satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mart-Nisan aylarında satışa çıkması beklenen Vadipark Seyrantepe projesinde konut, ofis ve mağazalar olacak...

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi!

Ayazağa Vadistanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 748 bin TL'den başladığı projede teslimlerin Kasım 2018 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi!

Ayazağa Vadistanbul Park teslim tarihi 2018 yılının son çeyreği olarak belirtiliyor. Ofis alanı 120 bin metrekareden meydana gelen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi!

Vadistanbul Park Ayazağa satış ofisi iletişim numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Fiyatların 730 bin TL'den başladığı projede anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek.

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

Vadistanbul Park Rezidans'ta daire fiyatları 730 bin TL'den başlıyor. Konut, dükkan ve ofislerden oluşan projede çeşitli sosyal alanlar da bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park nerede?

ayazağa belediye gayrimenkulleri Haberi

ayazağa belediye gayrimenkulleri

Sarıyer ile Şişli arasında krize neden olan gayrimenkullerin devri konusunda her iki belediye uzlaşmaya vardı. 2013 yılı itibarıyla iki CHP’li belediyeyi birbirine düşüren Ayazağa’da geç de olsa sulh yapıldı. Şişli Belediyesi ile Sarıyer Belediyesi arasında anlaşmazlığa neden olan “gayrimenkullerin devri” konusunda karşılıklı anlaşmaya varıldı. Her iki belediye arasında bu süreci yönetebilmesi için ortak komisyon kurulmasına karar verildi. 


İlk adımı İnönü attı 

Şişli Belediyesi mart ayı ikinci oturumu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü başkanlığında yapıldı. Mecliste, 2012’de Şişli’den alınarak Sarıyer’e bağlanan Maslak ve Ayazağa Mahallesi’yle ilgili önemli karar alındı. Bağış suretiyle Şişli Belediyesi’nin olan bazı arazi ve Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nin Sarıyer Belediyesi’ne geçtiği belirtilen komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Mustafa Sarıgül’ün başkanlığını yaptığı Şişli Meslek Yüksekokulu’na bağışlanan 4 taşınmaz, Sarıyer’e...