02 / 05 / 2024

Ayazağa gecekondu lüks konut

Ayazağa gecekondu lüks konut

Gecekondularının yerine yapılan lüks konutlardan daire sahibi olan 66 aile, "adil paylaşım yapılmadığı" gerekçesiyle dava açtı. 66 aile, kooperatif kurarak arazinin mülkiyetini üzerlerine almayı başardı.

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

ODMB açıkladı! Lüks araç satışları ikiye katlandı

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODMB) verileri, senenin ilk 10 ayındaki lüks araç satışının geçen yıla oranla ikiye katlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Sarıyer Ayazağa 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 1 ada, 139 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Ayazağa gecekondu lüks konut Haberi

Ayazağa gecekondu lüks konut

Gecekondularının yerine yapılan lüks konutlardan daire sahibi olan 66 aile, "adil paylaşım yapılmadığı" gerekçesiyle dava açtı. Sarıyer Ayazağa'da bulunan askeri arazideki gecekonduların yerine yapılan lüks konutlardan daire sahibi olan 66 aile, "adil paylaşım yapılmadığı" gerekçesiyle dava açtı. Bir dönem gecekondu bölgesi olan ancak bugün dev inşaat projelerinin devam ettiği Ayazağa'daki evleri bulunan Kazdal, Coşkun ve Bozkurt sülalesinden 66 aile, kooperatif kurarak arazinin mülkiyetini üzerlerine almayı başardı. 


LÜKS KONUTLAR YÜKSELDİ 

Gecekonducular daha sonra, arazilerine yapılacak yeni inşaattan yüzde 25 pay almak kaydıyla bir firmayla anlaştı. 2013'te 800 daire ve iş yerlerinden oluşan 33 katlı 3 blok tamamlandı. Kooperatif ile inşaat firması arasında protokol yapıldı. Protokole göre, A Blok'taki 24 bin metrekare kooperatife kaldı. Hak sahibi gecekonducular da kura çekerek, kendilerine düşen daireleri...