14 / 05 / 2024

ayazağadaki arsalar vakıflaramı devredildi

ayazağadaki arsalar vakıflaramı devredildi

Ayazağa Mahallesi sakinleri, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül' ün mahallelerindeki "boş arazileri vakıflara devrettiği" gerekçesiyle yürüyüş yaptı. Mahalle sakinleri biz bu devirleri kabul etmiyoruz dedi...

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. İşte Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri...   

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Etimesgut ilçesinde konumlu arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Konak arsaları değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir ili Konak ilçesi 8604 ada 4,1 parselde bulunan, 8603 ada 1 parselde bulunan ve 8601 ada 2 parselde bulunan arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO Samandıra arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Samandıra mahallesinde konumlu arsaya ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO Etimesgut arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Etimesgut ilçesinde konumlu arsalara ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Türkiye’nin en güzel sahillerindeki arsalar satışta!

TOKİ 32 ilde toplam 2 milyon 198 bin 188 metrekarelik 242 arsayı satışa sunarken, Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Didim ile Muğla Güllük’te arsalarını ihaleye çıkardı. Milli Emlak Kayseri’de 54 arsayı konutu, ticaret alanı olarak kullanılmak üzere ihale açtı.

Vakıf GYO Konak arsaları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Konak arsaları 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Vakıf GYO Ankara Etimesgut 2018 değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Etimesgut arsalarına ait 2018 yıl sonu garimenkul değerleme raporunu paylaştı. 

Kayseri Vakıflar'dan Kocasinan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi 20 Eylül'de!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki arsaların üzerine 35 yıl süreyle yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor.

Vakıf GYO Konak arsalarının değerleme raporunu revize etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) revize değerleme raporunu yayınladı..

Vakıf GYO Ümraniye'deki arsalarının değerleme raporunu revize etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye'deki arsalarının değerleme raporunu revize etti.

Vakıf GYO Ümraniye'deki arsaların değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Ümraniye ilçesinde konumlu arsalara ait 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

ayazağadaki arsalar vakıflaramı devredildi Haberi

ayazağadaki arsalar vakıflaramı devredildi


Ayazağa Mahallesi sakinleri, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün mahallelerindeki "boş arazileri vakıflara devrettiği" gerekçesiyle yürüyüş yaptı.

Şişli'deki Ayazağa Meydanı'nda toplanan "Ayazağa Gönüllüleri" adlı grubun üyeleri, buradan Rauf Denktaş Kültür Merkezi'ne kadar yürüdü. 


Grup adına basın açıklaması yapan Savaş Gemicioğlu, yaklaşan yerel seçimlerin, Ayazağa, Huzur ve Maslak mahalleleri için özel olduğunu söyledi. 


Bu üç mahallenin, seçimden önce Şişli'ye, seçimden sonra Sarıyer'e bağlı olacağını bildiren Gemicioğlu, "Bizler sorunlarımızla, problemlerimizle, güzelliklerimizle, gelirlerimizle ve değerlerimizle yeni belediyemizi beklerken, görünen o ki, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sorunlarımızı, dağlar kadar olan problemlerimizi devredecek. Ama değerlerimizi, kültür merkezimizi ve çok değerli arsalarımızı devretmeyecek" dedi. 


Mahalle sakinlerinin, yüzme havuzu, oyun ve eğlence alanlarıyla dinlenme yerleri istediğini anlatan Gemicioğlu, şöyle konuştu: 


"Bir yıl önce arsa devirleri için aldığı kararlar mahkeme tarafından iptal...