08 / 05 / 2024

ayazma konutları kuralı satışları

ayazma konutları kuralı satışları

Toplam 1.239 adet dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları'nda 412 adet daire kura ile satılacak. Proje Emlak Konut GYO imzası ile yükseliyor. Peki Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kurası ne zaman yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede?

Toplam 1.239 adet daireden meydana gelen Ayazma Emlak Konutları'nda 412 adet konutun satışı kurayla yapılacak. Proje İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Peki Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede?

Emlak Konut Ayazma Konutları İkitelli iletişim!

Emlak Konut Ayazma Konutları İkitelli iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Kuralı satışları için başvuru süresi 30 Ocak'ta sona eren proje 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde hayata geçiriliyor.

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu başvuruları 2017!

TOKİ'nin 192 konutluk Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Projesi'nde yer alan konutlar kuralı olarak satılacak. İşte, TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu başvuruları 2017 tarihleri..

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru tarihleri!

138 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki konutlar kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Erzurum Aşkale başvuru tarihleri...

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesindeki konutlar kuralı olarak satılıyor. Peki, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Emlak Konut Ayazma Konutları kura sonuçları 2015 tam listesi!

Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Emlak Konut Ayazma Konutları kura sonuçları 2015 tam listesi dün saat 14.00 itibariyle açıklandı.

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi sonuçları!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükselen projede 120 aya varan ödeme imkanı sunuluyor. Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi sonuçları bugün saat 14.00 itibariyle belli oluyor.

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi bugün!

Fiyatların 2+1 dairelerin 445 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede 11 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi bugün yapılacak.

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekimi 2015!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Ayazma Emlak Konutları kura başvuru süreci dün sona erdi. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 107,45 metrekare olarak tasarlandı. İşte Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekimi 2015 detayları...

Emlak Konut Başakşehir, Ispartakule ve Ayazma'da kuralı satışa çıktı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Ayazma Emlak Konutları, Emlak Konut Ispartakule'de kalan konutlar için yeniden kuralı satışa çıktı. Üç proje için kuralar 30 Eylül'de çekilecek...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları kura çekilişi!

Toplam 1.000 adet dairenin yer aldığı Gaziantep Mavikent Konutları kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki Gaziantep Şahinbey Mavikent Konutları kura çekilişi ne zaman?

Ayazma Emlak Konut kurası nerede yapılacak?

Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları bugün yapılacak. Projenin kura çekilişine 6 bin 966 adet başvuru yapıldı. Peki Ayazma Emlak Konut kurası nerede yapılacak?

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi nerede?

Dairelerin büyüklükleri 117 metrekare ile 251 metrekare arasında farklılık gösteren Ayazma Emlak Konutları toplam 1.239 adet konuttan oluşuyor. Peki Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi nerede?

Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları nerede?

Toplam 6 bin 966 başvuru yapılan Ayazma Emlak Konutları kurası bugün gerçekleşecek. Toplam 1.239 adet daireden meydana gelen projede kura yöntemi ile 412 adet daire satılacak.

Ayazma Emlak Konut fiyat listesi!

Ayazma Emlak Konutları kuralı satış başvuru süresi sona erdi. Projede 0,50 ay faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte Ayazma Emlak Konut fiyat listesi...

ayazma konutları kuralı satışları Haberi

ayazma konutları kuralı satışları

İstanbul Başakşehir'e bağlı İkitelli'de hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


'Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kurası ne zaman?' sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor. Projede 50 bin TL peşinatta, kalan bedel 120 ay 0,50 faiz oranıyla vadelendiriliyor.


Emlak Konut Ayazma Konutları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan daire seçenekleri mevcut. Projenin kuralı satışlarına toplam 6 bin 966 tane başvuru yapıldı. 


İkitelli Ayazma Konutları fiyat listesine göre; 2+1 daireler 396 bin TL ile 557 bin TL, 3+1 daireler 462 bin TL ile 675 bin TL, 4+1 daireler 589 bin TL ile 690 bin TL, 4+1 dubleks daireler 951 bin TL ile...