21 / 05 / 2024

Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi

Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi

1.711 adet konuttan meydana gelen Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi 230 bin metrekare alanda yükseliyor. Özkar - Özülke İnşaat arsayı 723 milyon TL'ye satın almıştı...

İkitelli Emlak Konut Ayazma satış listesi!

Emlak Konut Ayazma projesinde daire satışları kura yöntemiyle satılacak. Toplam 1.239 adet daire bulunan alan proje için başvurular başladı. Projenin satış listesi şöyle:

Ayazma Emlak Konut Evleri ödeme planı!

Emlak Konut GYO tarafından İkitelli'de hayata geçirilecek Ayazma Konutları'nda 2 oda 1 salon daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin ödeme planı şöyle:

Emlak Konut Ayazma ne zaman teslim?

İstanbul'un Başakşehir'in İkitelli mevkiinde yer alan Ayazma Konutları'nda 2 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar geniş daire seçenekleri bulunuyor. Peki proje ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları iletişim!

Teslimlerin 36 ay sonra yapılması planlanan Ayazma Emlak Konutları kura satışları için son başvuru tarihi 30 Ocak 2015 olarak belirlendi. İşte Başakşehir Ayazma Emlak Konutları iletişim bilgileri...

Ayazma Emlak Konutları başvuru tarihi!

Ayazma Emlak Konutları başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri minimum 117,19 metrekare, maksimum ise 251,49 metrekare olarak tasarlandı.

Ayazma Emlak Konutları ödeme koşulları!

İstanbul Başakşehir'e bağlı İkitelli'de 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1.239 tane daireden oluşuyor. İşte Ayazma Emlak Konutları ödeme koşulları...

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları!

İstanbul Başakşehir'de yer alan İkitelli'de hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları için başvuru süreci başladı. Peki Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları ne kadar?

Ayazma Emlak Konutları Başakşehir kuralı satışlar!

Emlak Konut GYO imzası taşıyan Ayazma Emlak Konutları Başakşehir kuralı satışlar için başvuru süreci başladı. Proje 334 bin 176 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İkitelli Ayazma Emlak Konutları fiyatları!

Toplam 1239 tane konutun yer aldığı Ayazma Emlak Konutları'nın 329 bin metrekaresi ticaret alanı, 193 bin 510 metrekaresi ise konut alanından oluşuyor. İşte İkitelli Ayazma Emlak Konutları fiyatları...

Ayazma Emlak Konutları'nda başvurular başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın ( GYO ) hayata geçirdiği 1239 konutluk Ayazma Emlak Konutları projesinin başvuru süreci 6 Ocak 2015 itibari ile başladı.

Emlak Konut Ayazma Konutları başvuru!

Emlak Konut Ayazma Konutları başvuru süreci başladı. Satış sürecinin başlamasından 36 ay sonra teslim edilecek olan projede dairelerin fiyatları 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Yaklaşık olarak 300-350 adet dairenin kura yöntemiyle satılacağı, başvuruların başladığı ve 30 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceği Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ayazma Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Proje 1.340 ada 5 ve 36 no'lu parsellerde inşa ediliyor. Peki Ayazma Emlak Konutları ne zaman teslim?

Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi Haberi

Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başakşehir Ayazma 3. etap arsa ihalesini 723 milyon TL teklifle alan Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat söz konusu arsada geliştirecekleri yeni konut projesi için çalışmalara başladı.


Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi 230 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları Kayaşehir tarafında Bahçetepe Evleri'nin üst kısmında yer alıyor.


Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları projesi 1.711 daireden oluşuyor. Bu yıl içinde inşaatına başlanacak olan Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları'nda fitness center, sauna, yüzme havuzu, cafe, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal alanlar mevcut.



Ayazma Özkar - Özülke Başakşehir Konutları satış ofisi

Telefon: 444 66 10

Web adresi : www.ozkarinsaat.com

Gülcihan...