28 / 04 / 2024

Aybars Kızılsencer projeleri

Aybars Kızılsencer projeleri

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Torunlar GYO projesi olan Finanskent 2, Nef 03 Kağıthane ve Nef 12 Merter projelerine danışmanlık hizmeti vermeye başladı...

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Kızılbük GYO'nun gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu?

Kızılbük GYO'nun gayrimenkulleri, gayrimenkule dayalı projeleri ve gayrimenkullere dayalı hakları 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla 2 milyar 267 milyon 958 bin 901 TL değerinde oldu.

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Türkiye Kızılayı'ndan Mersin'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi ihale ediyor.

Kızılırmak Deltası Doğa Okulu açıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından hazırlanan ve TÜBİTAK 4004 projeleri kapsamında yürütülen "Kızılırmak Deltası Bilim Işığında Doğa Okulu"nun açılışı yapıldı.

Resicon konut satışında CRM veritabanı uygulaması başlattı!

Resicon ve Kuzeybatı şirketleri gerçekleştirdikleri işbirliği ile gayrimenkul satışında güçlerini birleştirerek yeni bir metoda imza attı. Aybars Kızılsencer, "Geliştirdiğimiz CRM veritabanı sistemiyle satış alanında rakiplerimizden ayrılıyoruz" dedi.

Kızılırmak Sivas'la buluşacak! İşte Sivas'ın kanal projesi!

Sivas'ın ortasından geçen dereleri ıslah ederek Sivas'a Ak-su, Pünzürük gibi imaj projeleri yapan Başkan Sami Aydın, şu sıralar Kızılırmak ile ilgili eğlence ve yaşam konsepti üzerinde çalışıyor...

Oktar Kızılsencer Burçelik Bursa Çelik yönetim kurulu üyesi oldu!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Oktar Kızılsencer Burçelik Bursa Çelik yönetim kurulu üyesi oldu.

Aybars Kızılsencer: 2014'le ilgili çok kötümser değilim!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Resicon CEO'su Aybars Kızılsencer konuşmasında 2014'le ilgili kötümser olmadığını dile getirdi.

Anadolu Yakası peşinatsız konut projeleri 2013!

Anadolu Yakası’nda hiç peşinat vermeden konut sahibi olabileceğiniz konut projelerini mercek altına aldık. İşte 159 bin TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası peşinatsız konut projeleri 2013…

Yabancı yatırımcılar yazın oturma amaçlı evlere ilgi gösteriyor!

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Şirketi CEO'su Aybars Kızılsencer, Körfez'deki yabancı yatırımcıların Dubai fuarında Türkiye stantlarında ilgilendikleri projelerin özellikle 'yazın oturmak' amaçlı olanlara olduğunu belirtti..

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Aybars Kızılsencer projeleri Haberi

Aybars Kızılsencer projeleri

Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Aybars Kızılsencer tarafından geçtiğimiz Haziran ayında kuruldu. 

On bir yılı aşkın sürede Soyak, Zorlu ve Eroğlu Gayrimenkul firmalarında toplamda on iki bin adedi geçen konutun Pazarlama ve Satışı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Direktörlük görevlerinde bulunan RESICON CEO’su Aybars Kızılsencer tarafından kurulan şirket, Torunlar GYO projesi olan Finanskent 2, Nef 03 Kağıthane ve Nef 12 Merter projelerine danışmanlık hizmeti vermeye başladı.


Türkiye’de yatırım yapmayı planlayan yerli veya yabancı gayrimenkul firmalarının, yatırım fonlarının ve inşaat şirketlerinin; rezidanslar, ev-ofis, karma projeler, konut ve toplu konutlar olmak üzere her nevi konut içerikli gayrimenkul projelerine; 


Gayrimenkul Markası Konumlandırma Hizmeti,

Proje ve Konsept Geliştirme Hizmeti,

Proje Pazarlama ve İletişim Hizmeti,

Proje Satış ve Satış Yönetimi Hizmeti,

Satış Sonrası Müşteri İlişkileri Yönetim Hizmeti...