30 / 04 / 2024

aybel inşaat otopark işletmesi

aybel inşaat otopark işletmesi

Mahkemenin sokak ve caddelerdeki ücretli otoparkları iptal etmesi üzerine yeni bir düzenleme yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli, Didim, Söke ve Kuşadası ilçelerinde bazı cadde ve sokaklarda otoparkları ücretli hale getirdi.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Çin'de otopark inşaatı çöktü: 8 ölü!

Çin'in Guicou'a bağlı Guiyang kentinin Guişanhu bölgesinde inşaat halindeki bir otopark çöktü ve 8 işçi hayatını kaybetti...

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Gebze Kızılay'daki yedi katlı otoparkın inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gebze’nin en işlek caddelerinden Kızılay’da yapımı devam eden yedi katlı otoparkın inşaat alanını inceledi.

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

İnşaat sektöründe Otopark Yönetmeliği endişesi!

İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, 30 Haziran 2019'da yürürlüğe girmesi beklenen yeni otopark yönetmeliğinin inşaat sektörünü zora sokacağını ileri sürdü.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı durdu!

Çanakkale’de otopark sorunu her geçen gün artıyor. Otopark sorununu çözecek proje olarak lanse edilen Cennet Otoparkı’nın inşaatının durması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Trabzon Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentteki katlı otoparkın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Dörtyol Belediyesi'nden 38 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesinde Otopark - İşyeri - Çok Amaçlı Salon inşaatı yaptırıyor. İnşaat ihalesi 5 Kasım'da gerçekleşecek..

Trabzon Farabi Hastanesi'nde otopark inşaatı sürüyor!

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Farabi Hastanesi ile ilgili çıkan haberler hakkında açıklamada bulundu. Baykal, hastanede 250 yataklı Çocuk Hastanesi, bin 450 araçlık hastane otoparkı inşaatı ve B blok büyük onarım işlerinin devam ettiğini açıkladı.

aybel inşaat otopark işletmesi Haberi

aybel inşaat otopark işletmesi

Buraların işletmesi ise belediye şirketi olan AYBEL İnşaat Organizasyon Spor Hizmetleri Temizlik Ltd.Şti.'ye beş yıllığına kiralandı. Mahkeme kararına istinaden gerekli gerekli düzenlemeleri yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkam Özlem Çerçioğlu, Aydın Ulaşım Koordinasyon Merkezi (AYKOME)'nde konunun görüşüldüğünü ve kurul kararıyla meclise getirildiğini söyledi. 


'KURALLARA UYULDU'


Bazı belediye başkanlarının, buraların işletmesinin ilçe belediyelere verilmesinin kanunen mümkün olmadığını söylediğini aktaran Başkan Çerçioğlu, "Mahkeme kararma uyduk. İmar planındaki değişiklikler ve uyulması istenen kurallara uyulmuştur. AYKOME'nin kararını komisyona havale etmiyorum. Bakanlık bir karar aldı, artık apartmanın önündeki sokaklar, evin tapusuyla satılıyor. Bu noktaya geldi iş. Bakanlığın aldığı kararlar bunlar, istanbul'da evin önünü çizip otopark olarak satıyorlar. Bu yetki, Aydın Büyükşehir'e verilmiş. Bu konuda bir yasa değişikliği yapılırsa biz buna uyarız, yoksa Aydın Büyükşehir Belediyesi kanunların üzerinde...