28 / 04 / 2024

Aybüke Çakkal

Aybüke Çakkal

Maba İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Uzunoğlu, Aybüke Çakkal, Binnur Furuncuoğlu, Işıl Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu

Gabar petrolü akmaya başladı; Günlük  bin 200 varil petrol üretimi yapılıyor

Cumhuriyet tarihinin en büyük petrol keşfinin yapıldığı bölge olan Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Petrol Sahası kapılarını açtı. İşte detaylar...

Aybüke Pusat'ın reklamlarında rol aldığı hummel Mindful Training Koleksiyonunun fiyatı ne kadar?

Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor ile bir araya getiren hummel, Mindful Training koleksiyonuna Danimarka’dan gelen yeni parçaları da ekleyerek İskandinav minimalizmi ile genişletmeyi sürdürüyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar, kaç TL?  İşte 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Yup Studio Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kubilay Ilgın ve Ayşe Aybüke Samast ortaklığında kuruldu.

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Aybüke Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Evcimen, Attila Güngörmüş, Buğra Gür ve Sıddıka Emreciksin ortaklığında kuruldu.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Aybüke Pusat Cihangir'deki evinden taşındı!

Oyuncu Aybüke Pusat, Cihangir’de oturduğu evinden bir hayranının sürekli kendisini taciz ettiği nedeniyle taşındı.

İnspira Dizayn Mimarlık İnşaat Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnspira Dizayn Mimarlık İnşaat Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Doğuş Öksüz ve Şeyma Aybüke  Aydın ortaklığında kuruldu. 

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gaı Mimarlık Ve İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile B.Merve Aybüke Cüceler ve Irmak Ekim ortaklığında kuruldu. 

Sayhan Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayhan Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Nuri Han Amuce ve muhammed Sadık Kılıç ve Aybüke Kıkıç ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Maba İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maba İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Uzunoğlu, Aybüke Çakkal, Binnur Furuncuoğlu, Işıl Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu

Aybüke Çakkal Haberi

Aybüke Çakkal

Maba İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Uzunoğlu, Aybüke Çakkal, Binnur Furuncuoğlu, Işıl Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Maba İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anaösözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Maba İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Taşdelen Sultan Çiftliği Mahallesi, Beraat Sokak,...