12 / 05 / 2024

Aycan Fenercioğlu kimdir

Aycan Fenercioğlu kimdir

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk yeni proje!

Yurtiçi ve yurtdışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Ağustos ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarını sürdüreceklerini söyledi.

Fenercioğlu’nun hedefi dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiye!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamada yurt içi ve yurt dışında toplamda 20 projelerinin olduğunu, iki sene içerisinde de  bu sayıyı dünyanın farklı lokasyonlarında 50 şantiyeye çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Haluk Babaoğlu kimdir?

Çanakkale Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu kimdir? Haluk Babaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Babaoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Haluk Babaoğlu...

Ünsal Sertoğlu kimdir?

Erzurum Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu kimdir? Ünsal Sertoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ünsal Sertoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ünsal Sertoğlu..

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

Levent Üzümcüoğlu kimdir?

Levent Üzümcüoğlu, Eva Gayrimenkul Değerleme tarafından açılan Kentsel Dönüşüm Departmanının başına getirildi. Peki, Levent Üzümcüoğlu kimdir? Levent Üzümcüoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Levent Üzümcüoğlu...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Aycan Fenercioğlu kimdir Haberi

Aycan Fenercioğlu kimdir

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da özellikle yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü canlandırdığını söyledi. Gerçek Alanya'dan Ahmet Tunç’un sorularını yanıtlayan Fenercioğlu, Alanya’da inşaat sektörünün 2018 yılında günü kurtardığını, 2019 yılı ve geleceğe de umutla baktığını açıkladı.

''Alanya’da inşaat bitmez''

Alanya’da Rus krizi ile birlikte kötü günler geçiren inşaat sektörünün özellikle 2018 yılında nefes aldığını söyleyen Aycan Fenercioğlu, bunda yabancıya yönelik satışların etkili olduğunu ifade etti. Fenercioğlu, “Dövizin artması yerli vatandaşın alım gücünü azalttı ama yabancılara yönelik satışı patlattı. 2018 yılında çoğunluğu Rus ve Avrupalı olmak üzere yabancılara 5 binin üzerinde konut satıldı. Bundan da Alanya ekonomisine 300 milyon Euro girdi. Bu önemli bir rakam. Alanya’da inşaat sektörü önümüzdeki dönemde de büyüyerek devam edecektir” açıklamasında bulundu.

''Bankalar fırsatçılık yapıyor''

İnşaat sektörünün önündeki en büyük sorunun...