09 / 05 / 2024

Aydan Gömügen Tuncay anaokulu

Aydan Gömügen Tuncay anaokulu

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşsuyu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de Gençapa Meriç tarafından kuruldu.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gültepe Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 550 bin TL yatırım bedeline sahip merkezin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan katıldı.

Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde Çevre ve Şehircilik'teki görevine başladı!

Niğde Çevre ve şehircilik İl müdürü Ahmet Akaycan'ın merkeze alınmasından sonra boşalan Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğüne Hamdi Görkem Gençtürk atandı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi şekilleniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açılıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılışla Güzeltepe Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi'nin hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.

Gümüşhane kapalı yüzme havuzunda sona gelindi!

Türkiye’de yüzme havuzu olmayan illerden birisi olan Gümüşhane’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan 6,5 milyon liralık yarı olimpik kapalı yüzme havuzu açılmak için gün sayıyor.

Gümüşhane Gençlik Parkı açılışı ne zaman?

Gümüşhane Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gençlik Parkı inşaatı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Ercan Çimen, eski Atatürk Stadyumunda yapımı devam eden Gençlik Parkı projesi inşaatını inceleyerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gümüşhane Gençlik Parkı projesinin temeli 19 Mayıs'ta atılacak!

Gümüşhane Belediyesi tarafından yıllardır atıl durumda kalan eski Atatürk Stadyumuna yapılması planlanan Gençlik Parkı projesinin temeli atılıyor.

Hamdi Görkem Gençtürk kimdir?

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk kimdir? Hamdi Görkem Gençtürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hamdi Görkem Gençtürk, ne zamandan beri Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Gümüşhane'de yeni spor kompleksine ilk kazma vuruldu!

Gümüşhane’de uzun süre şehrin gündemini meşgul eden eski Atatürk Stadına yapılacak olan Gençlik Merkezi ve spor kompleksine ilk kazma vuruldu. Projenin 5 bin metrekaresi yeşil alana ayrıldı..

Aremas Gayrimenkul Satış Direktörü Gökhan Genç oldu!

Aremas Gayrimenkul Projeler Satış Direktörlüğü görevine sektörün deneyimli ismi Gökhan Genç getirildi. Genç, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun oldu.

Aydan Gömügen Tuncay anaokulu Haberi

Aydan Gömügen Tuncay anaokulu

Ekonomist dergisinde yer alan habere göre, eğitim sektöründe öğretmenlikten gelen pek çok yatırımcı var. Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay da o isimlerden biri. İstanbul Ataşehir'de ilk şubesini açan ve anaokulunu genişletmeyi planlayan Tuncay, kısa vadede İstanbul Avrupa Yakası'nda da bir şube açacak. Ardından yurtiçinde Bodrum'da da şube açmayı planladıklarını belirten Tuncay, 18 ay ile 6 yaş arasındaki çocuklara yönelik çoklu zekâ kuramı ve İngilizce ve Fransızca dil eğitimleriyle okul öncesi eğitim ve öğrenime yönelik hizmet verdiklerini dile getiriyor. Tuncay, sözlerine şöyle devam ediyor:

"Bu yıl 2 milyon dolarlık yatırım planlıyoruz. Yurtdışında da yatırım hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde Kıbrıs, Karadağ ve Fransa'da anaokulu açma projelerimiz var. Birçok uluslararası sempozyum ve konferansa katılımlarım...