29 / 04 / 2024

Aydan Hekim kimdir

Aydan Hekim kimdir

Hekim Holding İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, "Hazır yapıların hızlı üretilmesi, montaj kolaylığı, depreme dayanaklılığı ve benzeri özellikleriyle ülkemizde de hızla ilgi ve kullanım alanları artmaktadır." dedi.

Hekim Holding hafif çelik yapılar inşa edecek!

Hekim Holding, İstanbul'un deprem derdine çare olacak bir buluşa imza attı. Yeni sistemle 8 kata kadar hafif çelik yapılar inşa edilebilecek..

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ömer Hekim Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Öner Hekim, Handan Hekim Seçkin, Aydan Hekim ve Özge Hekim ortaklığında kuruldu. 

Hekim Holding 2017'de yüzde 15'lik büyüme hedefliyor!

Hekim Holding ikinci kuşak temsilcisi Aydan Hekim şirketin 2017 yılında yüzde 15'lik büyüme hedeflediğini dile getirdi. 3 şubesi bulunan Hekim Holding 320 milyon TL ciroya sahip.

Prefabrik yapılara ilgi her geçen gün artıyor!

Hekim Holding İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, "Hazır yapıların hızlı üretilmesi, montaj kolaylığı, depreme dayanaklılığı ve benzeri özellikleriyle ülkemizde de hızla ilgi ve kullanım alanları artmaktadır." dedi.

Prefabrik Yapı A.Ş sekiz katlı hafif çelik yapılar inşa edecek!

Deprem zamanlarında ilk tercih edilenin prefabrik yapılar olduğunu söyleyen Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Aydan Hekim, afet dönemlerinde prefabrik yapıların, insanların öncelikli yaşam alanları ve barınakları olarak kullanıldığını ifade etti.

Aydan Balamir kimdir?

Mimar Aydan Balamir kimdir? Mimar Aydan Balamir, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Aydan Balamir, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Aydan Balamir...

Aydan Volkan kimdir?

Kreatif Mimarlık'ta çalışmalarını sürdüren Mimar Aydan Volkan kimdir? Mimar Aydan Volkan bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Aydan Volkan'ın biyografisi ve hayata geçirdiği projeler...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Helim Kurt kimdir?

Er-sa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Helim Kurt kimdir? Helim Kurt inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl adım attı? Helim Kurt, Er-sa İnşaat'ı ne zaman kurdu?

Aydan Hekim kimdir Haberi

Aydan Hekim kimdir


Hekim Holding İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, hazır yapıların her türlü ihtiyaca uygun şekilde üretilebildiğini belirterek, "Hazır yapıların hızlı üretilmesi, montaj kolaylığı, depreme dayanaklılığı ve benzeri özellikleriyle ülkemizde de hızla ilgi ve kullanım alanları artmaktadır." dedi.


Hekim, AA muhabirine hazır yapılara ilişkin yaptığı açıklamada, deprem gerçeğiyle yaşayan Türkiye'de hazır yapıların ekonomik olması, acil ihtiyaç durumunda hızlı üretim ve montaj yapma avantajı sağlaması, depreme karşı güvenli bina özelliğini taşıması ve her türlü kullanım amacına hitap etmesinin ilgiyi artırdığını kaydetti.


Sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde uygulama alanı bulan Kentsel Dönüşüm projeleriyle sektörün önünde büyük bir fırsatın bulunduğunu ifade eden Hekim, "Bununla beraber hem Türkiye hem de çevre ülkelerde özellikle son dönemde çok katlı binaların giderek daha fazla tercih edilmesinin, aynı...