30 / 04 / 2024

Aydın 2015 yatırımları

Aydın 2015 yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aydın ve Uşak’ta toplu açılış törenlerine katıldı. Erdoğan, açılış törenlerinde bu illere yapılan yatırımlardan detaylı bir şekilde bahsetti.

Aydın Efeler'e 400 bin metrekare yol yapılacak!

Başkan Özakcan, "Vatandaşlardan yoğun bir şekilde yol talebi geliyor. Bu talepleri karşılamak adına yaz aylarında çalışma başlatılacak. Yaklaşık 400 bin metrekare yol yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Özlem Çerçioğlu'dan Karacasu'ya yatırım sözü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçe ziyaretlerini Karacasu ile sürdürdü. İlk olarak Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'yı makamında ziyaret eden Çerçioğlu, ardından diğer ilçe başkanlarıyla birlikte Karacasu'yu gezdi

Aydın'da bozuk yollar yenileniyor!

Aydın'da 165 bin metrekare birinci kat ve 205 bin metrekare ikinci kat sathi kaplama, 20 bin metrekare parke taşı, bin 500 kilometre yol reglajı ve heyelan onarımı veDidim ve Efeler'de 35 bin metrekare parke taşı kaplama yapıldı

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Project İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Cengiz, Uğur Cengiz ve Zeynep Cengiz Şekeralp ortaklığında kuruldu.

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Salih Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mzk Maden Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Onur Kırk tarafından kuruldu.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Aydın 2015 yatırımları Haberi

Aydın 2015 yatırımları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da toplam yatırım tutarı 391 milyon lira olan 85 eserin toplu açılış törenine katıldı ve bir konuşma yaptı.


Aydın İstasyon Meydanı’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda toplanan vatandaşlara, “Bugün efeler yine ‘Yeter! Söz milletindir’ diyor mu? Bugün efeler yine ‘Yeter! Söz de, karar da milletindir’ diyor mu? Aydın, demokrasi tarihimizdeki önemli dönüm noktalarından birine yaklaştığımız şu günde, yine destan yazmaya hazır mı? Allah coşkunuzu daim eylesin” diye seslendi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında açılışı yapılan eserlere ilişkin özet bilgi vererek, “Tüm bu eser ve hizmetlerin Aydın’ımıza, Aydınlı kardeşlerimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırımların şehrimize kazandırılmasında emeği geçen Bakanlıklarımızı, kurumlarımızı tebrik ediyorum” dedi.


Erdoğan Uşak’ta yaptığı konuşmasında ise, “Sizler bize sahip çıktınız, biz de size yılmadan, yorulmadan hizmet...