21 / 05 / 2024

Aydın Bingöl vefatı

Aydın Bingöl vefatı

1961 İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisi Aydın Bingöl 4 Ocak 2015 ( Dün ) tarihinde vefat etti. Merhumun cenazesi 6 Ocak 2015 Salı günü toprağa verilecek.

TOKİ Bingöl projesi için geri sayım başladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi için geri sayım başladı. Projede konutların dışında ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ'den Bingöl'e 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesi 15 Aralık 2023 tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 108 konut yer alıyor.

TOKİ Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl projesinin ihalesi 15 Aralık'ta yapılacak. TOKİ Bingöl projesinde 108 adet konut bulunuyor. 

Uzmanlardan Bingöl depremi açıklaması! 

Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Ahmet Ercan dün Bingöl'de meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklaması...

Ahmet Ercan ve Naci Görür'den Bingöl depremi uyarısı! 

Dün ve bugün Bingöl'de meydana gelen 5.7 ve 5.6'lık depremler, vatandaşları endişeye düşürdü. Vatandaşlar, bu depremler büyük depremin habercisi mi diye merak ediyor...

TOKİ Bingöl 100 bin konut 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl 100 bin konut projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TMSF, Bank Asya'nın Bingöl'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bingöl'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Sütaş Bingöl Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sütaş'ın Bingöl Tesisi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Tesis toplam 773 milyon TL'ye mal oluyor.

Bingöl Adaklı TOKİ kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Bingöl Adaklı kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Bingöl Karlıova 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Karlıova projesinde yer alan konutların kura çekilişi 3 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Adaklı 2019 kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Adaklı projesinde yer alan 96 adet konutun kura çekilişi 3 Mayıs tarihinde yapılacak.

Aydın Bingöl vefatı Haberi

Aydın Bingöl vefatı
1961 İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisi Aydın Bingöl 4 Ocak 2015 ( Dün ) tarihinde vefat etti. Merhumun cenazesi 6 Ocak 2015 Salı günü toprağa verilecek. Merhumun cenazesi 06.01.2015 Salı günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii'nde kılanacak öğle namazına müteakip...