29 / 04 / 2024

aydın çeştepe mahallesi Eğitim Kampüsü

aydın çeştepe mahallesi Eğitim Kampüsü

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Aydın'ın Efeler İlçesi Çeştepe Mahallesi'nde yapacağı Eğitim Kampüsü'nün imar planı değişikliğine, "tadilen onay" verdi.

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Orhan Aydın’ın mesleği ne? Orhan Aydın nereden mezun oldu?

Orhan Aydın kimdir Orhan Aydın’ın mesleği nedir? Orhan Aydın eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Aydın Çine Mutaflar Mahallesi’nde çıkan arazi kavgasınra iki kişi yaralandı...

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümde son durum!

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İlçedeki çalışmaları koronavirüs de durduramadı. Bölge sakinleri inşaatta maskesiz 100'e yakın işçinin çalıştığını belirtti..

Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde zoraki dönüşüm!

Büyük Çamlıca Cami’nin dibindeki Kirazlıtepe Mahallesi'nde zoraki kentsel dönüşüm yaşanıyor.

Aydın'da bina çöktü! 2 kişi yaralandı!

Aydın'ın Efeler'e bağlı Umurlu Mahallesi'nde tek katlı bina çöktü. Olay sonucunda 2 kişi yaralandı.  

Aydın Mimar Sinan Mahallesi'ndeki arazi için halkoylaması yapılacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait  olan 31 bin metrekarelik arazinin geleceği için, Aydın halkı karar verecek. 

aydın çeştepe mahallesi Eğitim Kampüsü Haberi

aydın çeştepe mahallesi Eğitim Kampüsü

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıyı, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu yönetti. 30 gündem maddeli toplantıda, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Efeler İlçesi Çeştepe Mahallesi'nde 162 dönüm arazi üzerinde kuracağı Eğitim Kampüsü'ne ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifi de görüşüldü. 


İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri, teklife, Aydem'den aldığı görüş doğrultusunda "Kampüs arazisi üzerinden geçen enerji hattının, deplase işlemi(yer değişikliği) tamamlanmadan inşaat ruhsatı verilemez" plan notu ilavesi ile "tadilen onayı" oybirliğiyle uygun gördü. Komisyonun hazırladığı rapor okunduktan sonra söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Necmettin Esenlik, "Enerji nakil hattı ile ilgili tadilen onay yaptık. Hattın deplasesi yapıldıktan sonra, inşat ruhsatı verilsin diye. Komisyon olarak, çok içimize sinen bir yer olmadığını açıkça söyleyebilirim" dedi. 


Enerji nakil...