18 / 05 / 2024

Aydın Efeler Abalıoğlu Konağı nerede

Aydın Efeler Abalıoğlu Konağı nerede

Efeler Belediyesi tarafından kamulaştırılarak kent turizmine kazandırılacak olan Abalıoğlu (Bosnalı) Konağı’nda restorasyon çalışmaları başladı.

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

TOKİ Aydın Efeler’de 350 konut yapacak! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ Aydın Efeler 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Efeler’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Efeler’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Efeler sosyal konut projesi...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

TOKİ Aydın Efeler 198 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına ara vermeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler'de 198 yeni konut hayata geçirecek. Aydın Efeler 198 konut ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

TOKİ Aydın Efeler'de 198 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler'de 198 yeni konut inşa edecek.

Aydın Efeler Abalıoğlu Konağı nerede Haberi

Aydın Efeler Abalıoğlu Konağı nerede

Efeler Belediyesi tarafından kamulaştırılarak kent turizmine kazandırılacak olan Abalıoğlu (Bosnalı) Konağı’nda restorasyon çalışmaları başladı.


Veysi Paşa Mahallesi, 1607 sokakta bulunan ve Macar ustalar tarafından 1930’lu yıllarda inşa edilen Abalıoğlu Konağının restorasyon çalışmaları başladı. Efeler Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda mülk sahiplerinden 175 bin lira bedelle kamulaştırdığı 3 katlı metruk haldeki konak, kültür müzesi olarak hizmete açılacak.


“EN KISA ZAMANDA HİZMETE SUNULACAK”

Efeler’in tarih ve kültürüne her zaman sahip çıkacaklarını belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Macar ustalar tarafından 1930’lu yıllarda inşa edilen Abalıoğlu Konağı belediyemiz tarafından kamulaştırıldı. Bodrum katı ile birlikte 3 kattan oluşan ve 330 metrekare arazisi bulunan Abalıoğlu Konağı için geçtiğimiz aylarda mülk sahipleri ile 175 bin TL’ye anlaşma sağlanmıştı. Kamulaştırma bedelinin yüzde 95’i olan 167 bin 865 TL’si Kültür ve...