16 / 05 / 2024

Aydın fuar alanı 2016

Aydın fuar alanı 2016

Aydın'da sivil toplum kuruluşları tarafından istenen fuar alanı için aranılan yer bulundu.Aydın Tekstil Alanı, ilde düzenlenecek fuarlara ev sahipliği yapacak.

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın her fırsatta dile getirdiği ve Ankara’nın en elzem ihtiyaçları arasında yer alan Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Ankara Fuar Alanı'nın ihalesi 8 Eylül'de!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Fuar Alanı”nın yapımı için tüm hissedarlarla anlaşmanın sağlandığını belirtti, projenin ihalesi 8 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en büyük fuar alanının inşaatı bu ay başlayacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), Türkiye'nin en büyük fuar alanını inşa edecek. 500 milyon dolarlık merkezin inşaatı bu ay başlayacak.

Aydın Nazilli'de riskli alan kararı!

Aydın Nazilli'nin Karaçay Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Aydın fuar alanı 2016 Haberi

Aydın fuar alanı 2016

Aydın'da sivil toplum kuruluşları tarafından istenen fuar alanı için aranılan yer bulundu.Aydın Tekstil Alanı, ilde düzenlenecek fuarlara ev sahipliği yapacak. Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, fuar alanı yeri konusunda ilgili kurumlarla toplantı düzenledi.Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Ticaret Odası(AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı'nın katıldığı toplantıda, fuar alanın Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 milyon liraya kamulaştırılan Aydın Tekstil Alanı'nda hayata geçirilmesi için kurumlar arasında güç birliği yapıldı.


PROJE SUNULDU


Tekstil alanında yer alan tescilli fabrika binası fuar organizasyonlarında kullanılacak. Büyükşehir Belediyesi, fabrika binasının fuar alanına dönüştürülmesi için hazırladığı projeyi Aydın Kültür Varlıkları Koruma Kurulu'na sundu. Vali Koçak, yeni fuar alanının 2018'de açılmasının...