14 / 05 / 2024

Aydın göçük

Aydın göçük

Aydın'ın Efeler'e bağlı Umurlu Mahallesi'nde tek katlı bina çöktü. Olay sonucunda 2 kişi yaralandı.  

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

‘Acil önlem alın! Göçük altından kurtardıklarımızı kaybedeceğiz’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat günü meydana gelen depremlerin ardından bölgede büyük bir salgın olduğu ve önlem alınmadığı takdirde kurtarılan vatandaşların hastalık nedeniyle kaybedileceği uyarısı geldi.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Aydın'da 18.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Güzelhisar'da yer alan arsayı 18 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın'da son 5 yılda Bakanlık tarafından yapılan tadilatlar mecliste!

Aydın'da son 5 yılda Bakanlık tarafından yapılan tadilat, dekorasyon ve çevre düzenlemeleri harcamaları ile orman alanı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Aziz Aydınlık'tan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Aydın'da depreme dayanıksız okullarda yıkım çalışmaları mecliste!

Aydın'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullarda yapılan güçlendirme ve yıkım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Aydın göçük Haberi

Aydın göçük

Aydın'ın Efeler ilçesi Umurlu Adnan Menderes Bulvarı 1027 soka'ta saat 07.00 sıralarında tek katlı bina çöktü. 

Aydın Denge Gazetesi'nde yer alan habere göre, tek katlı binanın hol kısmında göçük meydana geldi. Göçük meydana geldiği sırada evde olan iki kişi yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından evden çıkarıldı. 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne...