04 / 05 / 2024

Aydın İncirliova 206 konut ihalesi

Aydın İncirliova 206 konut ihalesi

Aydın İncirliova 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

TOKİ Aydın İncirliova projesi belli oldu! 608 bin TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Aydın İncirliova 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın İncirliova’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın İncirliova’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın İncirliova sosyal konut projesi...

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020!

TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020 ve proje detayları...

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi!

Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Aydın İncirliova alt gelir TOKİ son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Aydın İncirliova alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi sona eriyor.

TOKİ Aydın İncirliova başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın İncirliova projesinde yer alan 39 adet konut için başvurular bugün başladı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

TOKİ Aydın İncirliova projesi başlıyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, TOKİ İncirliova Projesi’nin, Efeler ve Nazilli’de hayata geçmesi planlanan konut projeleriyle eş zamanlı başlayacağını ve arsa tespit çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Aydın İncirliova TOKİ 206 konut ihalesi yarın!

Aydın İli, İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

Aydın İncirliova 206 konut ihalesi Haberi

Aydın İncirliova 206 konut ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın İli İncirliova İlçesi 206 Adet Konut, 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi ihalesini 25 Nisan'da gerçekleştirecek.


İhale Kayıt Numarası    :    2019/143052  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Tünel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 206 Adet Konut ve 4 Adet Dükkan, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde...