05 / 05 / 2024

Aydın kemer kat sayısı sorunu

Aydın kemer kat sayısı sorunu

Aydın’ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi sakinleri, imar kat sayısı nedeniyle mahallelerinin gelişip yenilenememesinden şikayetçi.Kemer Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğitöz, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Kuşadası'nda metruk binanın ikinci katındaki duvarlar yıkıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan metruk bir binanın ikinci katındaki duvarları yıkıldı. Olay sonucu park halinde bulunan bir otomobil ve bir işletmenin çatısı zarar gördü.

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

Aydın'da 429 yıllık cami yeniden ibadete açıldı!

Aydın'da 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı. Açılışa Buharkent İlçe Müftüsü Mehmet Karatuğ katıldı...

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Aydın'da 6 aydır evlerine kavuşmayı bekliyorlar!

Aydın'da 15 ayda yapılması taahhüt edilen apartmanın müteahhitiyle hak sahiplerinin hukuk mücadelesi devam ediyor. 11 hak sahibi ellerindeki kat irtifakı tapularıyla konunun çözüme ulaşmasını bekliyor. 

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Aydın kemer kat sayısı sorunu Haberi

Aydın kemer kat sayısı sorunu

Kemer Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğitöz, mahallelinin birçok kez bu sıkıntıyı ilgili mercilere iletmelerine rağmen hala bir çözüme kavuşamadığını söyledi. Yiğitöz, “Aydın’ın bu tarafa kaymasına rağmen kemer mahallesinin es geçilmesi çok garip. Daha önce Aydın Büyükşehir Belediyesi ile görüşüldü fakat buraya kontrollü izin verildiğini ve bu konunun Anıtlar Kurulu ile ilgili olduğu söylenildi. Biz Anıtlar Kurulundan gerekli çalışmaların biran önce yapılmasını, Kemer Mahallesinin gelişmesini ve eski görüntünün de bir an önce yenilenmesini istiyoruz. Mahallemize 3 kat ve 2 kat imar izni veriliyor, dolayısı ile hiçbir müteahhit buraya yanaşmıyor” dedi.


BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDEN DESTEK BEKLİYORLAR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla mahalle ziyareti sırasında bu sıkıntılarını paylaştıklarını anımsatan Yiğitöz, “Seçimlerden önce Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, mahallemizi ziyaret etti. Kendisine sıkıntılarımızı anlattık....