04 / 05 / 2024

Aydın kiralık otopark

Aydın kiralık otopark

Aydın Efeler'de 3 milyon 977 bin liraya yapılan katlı dev otoparkın kapısına kilit vuruldu. 4 katlı otoparkın 25 bin liraya bir firmaya kiralandığı açıklandı.

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Kiralık ev arayanlar dikkat! Fiyatları gören inanamadı! Yüzde 168 arttı!

BETAM'ın kiralık konut raporuna göre kasımda ülke genelinde kiralık konut ilan metrekare fiyatı yıllık yüzde 168 oranında yükseldi ve 67 lira olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

İzmir'de kiralık ev sorunu büyüyor!

İzmir'de konut satışları hareketlenmeye başlandı.  FCTU İzmir'de konutlara talebin arttığını kiralık konut arzının daralmaya başladığını dile getirdi. 

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Bakanlıkların kiralık bina sayısı ve kira tutarları TBMM gündeminde!

Bakanlıkların kiralık bina sayısı ve kira tutarları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Bakanlığın kiralık olarak kullandığı binalar meclis gündeminde!

2018-2019 yıllarında Bakanlığın kiralık olarak kullandığı araç ve binalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Yaşar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ'da kiralık dairelere talep arttı!

Elazığ depreminde evi zarar gören vatandaşların kiralık daire arayışı başladı. Peki bölgede kiralık daire fiyatları kaç TL? İşte Elazığ'da kiralık daire fiyatları...

Aydın’da öğrencilerin kiralık ev derdi!

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da öğrencilerin kiralık ev bulma derdi başladı.

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Aydın kiralık otopark Haberi

Aydın kiralık otopark

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde 4 yıl önce yapılan katlı dev otopark kapatıldı. Cumhuriyet Mahallesi'nde, 3 milyon 677 bin lira yatırımla yapılan otopark 322 araç kapasitesine sahip. 

Yeni Asır Gazetesi'nde yayınlanan habere göre, 2 yıl önce hizmete açılan otoparka müşteri çıkmadığı için 25 bin liraya bir firmaya...