12 / 05 / 2024

Aydın Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesi çed

Aydın Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesi çed

Aydın Söke'de bulunan Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 26 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Köşk Belediyesi yeni binasına kavuştu!

Aydın’ın Köşk ilçesinde yıllardır küçük bir binada vatandaşlara hizmet vermeye çalışan belediye yeni binasına kavuştu.

Tekirdağ Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 16 Mart'ta!

Tekirdağ Şarköy'de kurulması planlanan 2-A Grubu Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 16 Mart günü saat 13:00'da gerçekleşecek.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Erhan Aydın Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Erhan Aydın görevinden istifa ederek ayrıldı.

Aydın Kemer Sosyal Tesisi 26 milyon TL'ye inşa ediliyor!

25 bin metrekarelik alana dev bir spor kompleksi inşa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, 'Kemer Sosyal Tesisi'nin detaylarını anlattı.

Eskişehir Kırma Eleme Yıkama Tesisi'nin ÇED toplantısı 2 Eylül'de!

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, 3. Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Bolu İl sınırları içinde Sarıcakkaya Çatak Göleti, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Yıkama Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesinin ÇED toplantısı 2 Eylül'de yapılacak.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

Aydın Kalker ve Kırma-Eleme Tesisleri projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da !

Aydın İli, Söke İlçesi, Yamaç Mahallesinde 2-A Grubu Maden Ocakları ve Kırma-Eleme Tesisleri Projesi planlanmaktadır. Projesinin ÇED toplantısı 20 Temmuz'da yapılacak.

Çanakkale Ezine Kırma- Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 14 Temmuz'da!

Çanakkale İli, Ezine İlçesi, Derbentbaşı Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı İşletmeciliği Kapasite Artışı ve Kırma- Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Perşembe günü yapılacak.

Adana Ceyhan'da Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Adatepe Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Salı günü yapılacak.

Hatay Yayladağı'nda Kalker Ocağı Kırma Tesisi yapılacak!

Hatay İli, Yayladağı İlçesi, Yukarıokçular Mahalle'si tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 21 Temmuz Salı günü yapılacak.

Ufuk Aydın: Kırcami planı için her türlü desteğe hazırız!

Başkan Uysal ve Başkan Aydın, askıda olan 1/1000 ölçekli Kırcami Bölgesi Uygulama İmar Planı hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aydın, Kırcami planlaması konusunda oda olarak her tür desteğe hazır olduklarını söyledi.

Aydın Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesi çed Haberi

Aydın Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesi çed

Batısöke Söke Çimento Sanayi Türk A.Ş. tarafından; Aydın İli Smke İlçesi Yamaç Mahallesi, 104 Ada-10, 12, 18, 19 Parseller, 566 Ada, 1, 2 Parseller, Atatürk Mahallesi 1191 Ada 1 parsel ve 1192 Ada 1 Parsel adresinde 484883 ve 807881 Sicil Numaralı Malzeme Ocaklarında Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu projesi için Çevresel Etki Değerledirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacak.


Toplantı Yeri: Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu


Toplantı Yerinin Adresi: Konak Mah. Namık Kemal Cas. NO:35 Söke/AYDIN


Toplantı Tarihi: 26.11.2015


Toplantı Saati:...