08 / 05 / 2024

Aydın konak temeli

Aydın konak temeli

Aydın'ın Köşk ilçesinde 4.1 milyon liraya mal olacak hükümet konağının temeli törenle atıldı. Yedi ay sonra hizmete girecek hükümet konağında kaymakamlıkla birlikte dokuz resmi kurum, Köşklülere hizmet verecek.

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yatırım maliyeti 699 milyon Euro!

İhalesi 10 defa açılıp iptal edilen Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli, 16 Kasım'da atıldı. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, ihalenin detaylarını anlattı...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli bugün atılacak!

Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla seyahat süresi bir saat kısalacak ve 2 saat 15 dakikadan, 1 saat 15 dakikaya düşecek. Aydın-Denizli Otoyolu ile 614 milyon TL tasarruf edilecek.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak!

İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılacak.İzmir'i Antalya'ya bağlayacak otoyol güzergahının ikinci adımı olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli yarın atılıyor.

Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı belediyeye tahsis edilsin!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, kira sözleşmesi geçen yıl sona eren ve açılan ihaleyle özel şahsa kiralanan Çınartepe Aydın Erten Rekreasyon Alanı’nın belediyeye tahsis edilmesi için çağrıda bulundu.

Aydın Şehir Hastanesi'nin Temmuz'da temeli atılacak!

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılacak şehir hastanesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “Temmuz ayında temelini atarız” dedi.

Turgut Aydın Holding, Beylerbeyi'nde konağa taşınıyor!

Turgut Aydın Holding'in yönetim merkezi Beylerbeyi'nde konak şeklinde yapılan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binasına taşınacak..

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Aydın Yenipazar'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenipazar İlçesi'nde yaklaşık 3 ay önce temeli atılan kültür merkezinin 15 Temmuz'daki darbe girişimi nedeniyle ertelenen töreni yapıldı

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Aydın'ın Çine ilçesinde eski otogar alanına yapılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli törenle atıldı. Törende konuşan Özlem Çerçioğlu, temelini attıkları otogarın ekim ayında ilçe halkına hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali temeli 22 Şubat'ta atılacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali temel atma töreni 22 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’de Hamitabat Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı numara 84 adresinde gerçekleştirilecek.

Aydın'da 61 milyonluk 5 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın Atatürk Spor Salonu'nda, bakanlığına bağlı kurumlarca 61 milyon lira tutarındaki 5 yatırımın temel atma ve orman mahallelerine sertifika dağıtım törenine katıldı.

Aydın konak temeli Haberi

Aydın konak temeli

Temel atma törenine Vali Erol Ayyıldız, Kültür ve Turizm eski Bakanı Atilla Koç, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve AK Parti II Başkanı Ömer Özmen de katıldı. Vali Ayyıldız, "Kamuda yapılan her yatırım hizmette kolaylık sağlar. Burası da Köşk halkımıza kolaylık sağlayacak" dedi.




Yeni...