11 / 05 / 2024

aydın köşk konteyner

aydın köşk konteyner

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aydın'ın Köşk ilçesinde belediyeye 168 adet çöp konteyneri hibe edildi. Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti Aydın milletvekillerine desteklerinden dolayı teşekk

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 25 Haziran'da!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı 3 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 3 Nisan'da!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 3 Nisan'da gerçekleştirecek.

Aydın'da hazine arazilerinde usulsüzlük iddiası!

Aydın'ın Didim ilçesinde hazine arazilerine yönelik usulsüzlük soruşturması kapsamında 27 şüpheli gözaltına alındı.

TOKİ Aydın'daki 293 dönümlük arazisini satıyor!

TOKİ, Aydın'da bulunan arazilerinin bir kısmını satışa sundu. Kuşadası'nda bulunan 293 dönümlük arazinin ihalesi 29 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi mecliste!

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 11 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 11 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

aydın köşk konteyner Haberi

aydın köşk konteyner


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aydın'ın Köşk ilçesinde belediyeye 168 adet çöp konteyneri hibe edildi. Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve AK Parti Aydın milletvekillerine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konteynerlerin 50 bin lira değerinde olduğunu belirten Kılınç, "Aydın'ın büyükşehir olmasıyla beraber köy tüzel kişiliği kaldırılan yerleşim yerleri mahalle statüsünde ilçemize bağlandı. Toplamda 28 mahalleye ulaştık. Yeni mahallelerle birlikte çöp konteyneri ihtiyacı ortaya çıktı. Bu konuda bakanlığa yapmış olduğumuz taleple ilçemize yeni çöp konteynerleri kazandırdık. Çöp konteynerlerini de daha önceden ihtiyaç gördüğümüz mahallelerimizdeki noktalara koyup kirliliği büyük ölçüde engelleyeceğiz" dedi.



Yeni...