15 / 05 / 2024

aydın köylerinin su sorunu çözüldü mü

aydın köylerinin su sorunu çözüldü mü

Muğla ile Aydın'da vatandaşlar içme suyuna hasret kaldı. Bir çok köyde içme suyunun yanı sıra kullanma suyu da yok. Bazı yerlerde ise her türlü pisliğin bulunduğu kanallardan su alan vatandaşlar, bu suyu kaynatarak içiyor

Aydın Çine TOKİ kura sonucu isim listesi 30 Aralık!

TOKİ Aydın Çine kura çekilişi 30 Aralık sonuçlarına dair gelişmelere haberimizde yer verdik. Kurası merak edilen Aydın Çine TOKİ sonucu isim listesi 30 Aralık suçları.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Aydın'a 215 konut ile hükümet konağı!

TOKİ Aydın'ın İncirliova ilçesinde 215 adet konut, Çine ilçesinde ise hükümet konağı inşa edecek...

Aydın Nazilli'de satılık 4 arsa 5,2 milyon TL'ye!

T.C Nazilli Satış Memurluğu tarafından Aydın Nazilli'de yer alan 4 arsa 5 milyon 241 bin 317 TL bedelle satışa çıkıyor. Arsalar için ilk satış günü 20 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek. 

TOKİ'den Aydın Çine'ye hükümet konağı!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Aydın Çine Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Mehmet Aydın'ın Beykoz'daki villası için icra işlemi başladı!

511 milyon liralık vurgunun ardından Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Beykoz Acarkent'teki kiralık villasına baskın düzenlendi. 

Aydın Nazilli'de 4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın Entel Köy’de “İmara aykırı” şikayeti ters tepti!

Aydın’da ‘Entel Köy’ diye bilinen eski Rum köyü Doğanbey'de 15 köylü, bir süre önce köydeki bir konutu “İmara aykırı” olduğu gerekçesiyle şikayet etti.

Aydın'a yeni sağlık kompleksi!

Aydın'da 20 yıldır atıl vaziyette olan YİMPAŞ A.Ş. binası, 27 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksi olarak kente kazandırılıyor.

Aydın Yimpaş binası sağlık kompleksine dönüşüyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın'da bulunan yıllardır kaba inşaat halinde bekleyen Yimpaş binası yeni görünümüne kavuşuyor. Bina, 7 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksine dönüştürülüyor.

Aydın Köşk Belediyesi yeni binasına kavuştu!

Aydın’ın Köşk ilçesinde yıllardır küçük bir binada vatandaşlara hizmet vermeye çalışan belediye yeni binasına kavuştu.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

aydın köylerinin su sorunu çözüldü mü Haberi

aydın köylerinin su sorunu çözüldü mü


Su içinde yüzen Muğla ile ülkenin dört bir köşesine su satan Aydın'da vatandaşlar içme suyuna hasret kaldı. Bir çok köyde içme suyunun yanı sıra kullanma suyu da yok. Bazı yerlerde ise her türlü pisliğin bulunduğu kanallardan su alan vatandaşlar, bu suyu kaynatarak içiyor


Ege'nin en sulak alanlarına, nehirlerine ve denizine sahip olan Aydın ve Muğla'da onlarca mahallede bugüne kadar görülmemiş bir susuzluk yaşanıyor. Büyükşehir Belediyeleri'nin hizmette gecikmesi vatandaşları mağdur ediyor. Muğla'nın Dalaman ilçesi Kapıkargın mahallesinin içinden bir akarsu geçiyor, 3 göl var ve 3 tarafı da deniz. Kapıkargın buna rağmen susuzluk çekiyor. Halk, 3 kilometre uzaklıktaki İncebel Tatil Sitesi'nden plastik borularla su getirme çalışmalarına başlandı. Sorunu Büyükşehir Belediyesi'nin çözmesi gerektiğini söyleyen Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, "Siteden su getirilerek içme...