30 / 04 / 2024

Aydın Müftülüğü Külliyesi inşaatı

Aydın Müftülüğü Külliyesi inşaatı

Aydın Müftüsü Kocaoğul: "Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak"

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Taşçı tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılabilir? Megakentte 1.525 bina yüksek riskte! 

Deprem uzmanlarından beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalar peş peşe gelirken, megakentin kentsel dönüşüm planı merak ediliyor. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılabilir?

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evimizibul Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fatma Altınyüzük tarafından kuruldu.

Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi! Seyib Yapı İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsye İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Bahadır Yeşil tarafından kuruldu.

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Albayraklar Group İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Group İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de İbrahim Albayrak tarafından kuruldu.

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'ın merkez nakli yapıldı!

Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Servet Acar İnşaat Nakliye Tarım Hayvancılık Temizlik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Aydın Müftülüğü Külliyesi inşaatı Haberi

Aydın Müftülüğü Külliyesi inşaatı

Türkiye’nin en büyük müftülük hizmet binası ile Ege Bölgesi’nin en büyük camisini barındıracak Aydın Müftülüğü Külliyesi’nin inşaatı devam ediyor.
Aydın Müftüsü Ömer Kocaoğul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müftülük külliyesi inşaatının 10 bin metrekare arsada sürdürüldüğünü belirtti.
İnşaatın temelini şubat ayında attıklarını, birinci katı tamamladıklarını ifade eden Kocaoğul, "10 bin metrekare arsadaki 4 bin metrekarelik alanda müftülük hizmet binamız, Kur’an kurslarımız ve 800 kişilik konferans salonumuz inşa edilecek. Arsanın geri kalan kısmında bin 400 metrekarelik cami yapılacak.
 İnşaatımız tamamlandığında Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak" diye konuştu.
Hayırseverlerce bağışlanan arsada inşaatın yine hayırseverlerin katkısıyla sürdürüldüğünü belirten Kocaoğul, şunları kaydetti:
"Şu ana kadar sıkıntıyla karşılaşmadık. Halkımızın katkılarıyla Türkiye Diyanet Vakfı olarak inşaatımızı yürütüyoruz. İnşaat tamamlandığında Aydın’ımızın bir gurur kaynağı...