15 / 05 / 2024

Aydın OSB Arıtma Tesisi yapılış tarihi

Aydın OSB Arıtma Tesisi yapılış tarihi

Güvenli ve temiz bir çevre anlayışıyla hizmet veren, Aydın OSB içinde sayıca artan firmalarımıza daha etkin bir kullanım sağlamak amacıyla gündeme gelen arıtma tesisinde kapasite artırımı projesinde önemli adımlar atıldı.

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

A101'de su arıtma cihazı satışta! A101 su arıtma cihazının fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi

A101 "Aldın Aldın" kampanyasında kaçırılmayacak fırsat. A101'e yarın hafta su arıtma cihazı satışa sunulacak. Peki A101'de su arıtma cihazı özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran fiyat listesi...

A101'de su arıtma cihazı satışta! Bu fırsat kaçmaz, hemen alın! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi

A101 "Haftanın Yıldızları'nda kaçırılmayacak fırsat. A101'e bu hafta su arıtma cihazı satışa sunuldu. Peki A101'de su arıtma cihazı ne kadar oldu? İşte fiyat listesi...

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Aydın Sera OSB için geri sayım başlıyor!

Aydın’da Kadıköy’de kurulması planlanan Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesinin yer seçimiyle ilgili teklif dosyasıyla ilgili kurum görüşleri alınacak.

Aydın OSB'lerle büyüyecek!

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Faruk Aydın'dan Manisa OSB'de yer tahsisi açıklaması!

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa OSB'deki yer tahsisiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet sunacak olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisini faaliyete almak için gün saydıklarını açıkladı.

Konya Sarayönü atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

Aydın OSB Arıtma Tesisi yapılış tarihi Haberi

Aydın OSB Arıtma Tesisi yapılış tarihi

Güvenli ve temiz bir çevre anlayışıyla hizmet veren, Aydın OSB içinde sayıca artan firmalarımıza daha etkin bir kullanım sağlamak amacıyla gündeme gelen ve Çevre Bakanlığı tarafından inceleme safhasında olan arıtma tesisinde kapasite artırımı projesinde önemli adımlar atıldı. Mevcut 2500 m3/gün kapasiteli arıtma tesisinin 9000 m3/gün kapasiteye çıkartılması Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylandı. 2015 Ağustos ayı içinde ihalesi yapılan projenin 2016 yılı içinde devreye alınmasını planlıyoruz. 110 hektar üzerine kurulmuş olan bölgemizde 61 üretici faaliyet gösteriyor. Bunlardan 54 tanesi üretim, altı tanesi üretime hazır,bir tanesi de inşaat safhasındaki tesisler. Sektör dağılımı olarak 28 gıda imalatı, dokuz tekstü, üç ziraat aletleri, bir çelik kapı. iki ambalaj, iki sondaj borusu imalatı, iki metal imalatı, bir matbaa, iki küspe, iki palet imalatı,...