16 / 05 / 2024

Aydın OSB projeleri

Aydın OSB projeleri

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın Sera OSB için geri sayım başlıyor!

Aydın’da Kadıköy’de kurulması planlanan Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesinin yer seçimiyle ilgili teklif dosyasıyla ilgili kurum görüşleri alınacak.

Aydın OSB'lerle büyüyecek!

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Faruk Aydın'dan Manisa OSB'de yer tahsisi açıklaması!

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa OSB'deki yer tahsisiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Aydın OSB projeleri Haberi

Aydın OSB projeleri

Aydın’da sanayinin lokomotifi olan 7 OSB, son yıllarda büyük çaplı yatırımları bünyesinde toplamasıyla birlikte bazı OSB’lerde genişleme alanı çalışmaları başlatılması, yeni yatırımların Aydın’da hayata geçirilmesi planlanıyor.

Aydın Hedef Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aydın’da yer alan 7 OSB, süreç dahilinde toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da nihai sona yaklaşıyor. Başlatılan genişletme çalışmalarında, Nazilli OSB’nin 126 hektar olan mevcut alanına 91 hektar, Çine OSB’ye 158 hektar, Söke OSB’yeyse ilave 64 hektar alan kazandırılmasıyla Aydın’a yeni yatırımlar hayata geçirilecek. Aydın’daki OSB’lerde bulunacak ve tarımsal hammaddeyi katma değere ve markaya dönüştürecek yatırımlara ihtiyaç duyulduğunun altını çizen Bilim ve Sanayi Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban, yatırımcıları Aydın’daki OSB’lerde yatırım yapmayı amaçlıyor.

“OSB’LERE TALEP HER...