06 / 05 / 2024

Aydın Otogarı otopark aybel

Aydın Otogarı otopark aybel

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yeni Otobüs Terminali'nde bulunan 113 araçlık otopark alanını 10 yıl süreyle aylık bin lira kirayla kendi şirketi olan Aybel AŞ'ye devretti.

Aydın'daki binalara imarda ilave 1 kat verilmeli!

NAMDER Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Erdemci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a yaptığı ziyarette, Aydın'daki binalara imarda tam bodrum yapılarak müştemilat ve sığınaklar için, zemin katların ise otopark alanı olarak kullanılması için ilave 1 kat verilmesi gerektiğini belirtti...

Aydın Efeler'deki 4 katlı otopark 25 bin liraya kiralandı!

Aydın Efeler'de 3 milyon 977 bin liraya yapılan katlı dev otoparkın kapısına kilit vuruldu. 4 katlı otoparkın 25 bin liraya bir firmaya kiralandığı açıklandı.

Aydın Kuyucak'a çok amaçlı pazaryeri!

Aydın Kuyucak Belediyesi 10 milyon TL’ye çok amaçlı pazaryeri inşa etti. İçinde, düğün salonu, kafe, restoran, otopark, pazaryeri ve dükkanlar bulunan pazaryeri Cumartesi hizmete açılacak.

Aydın'a 2,5 milyon TL'lik kültür merkezi geliyor!

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Aydın Karacasu Otogarı imara aykırı mı?

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu’ya yaptıracağı otogar için imara aykırı projeyi uygulamaya başlayınca, olan vatandaşa oldu. Vatandaşın evindeki banyo, mutfak ve tuvaletteki havalandırma pencerelerinin önüne duvar örüldü

Aydın'daki eski otogar arazisi kaderine terk edildi!

Aydın'da Şubat 2014'te yeni otogarın faaliyete geçmesi ile yıkılan eski otogar alanı toz toprak altında kaldı.

Aydın Otogarı'nın otoparkı Aybel'e devredildi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yeni Otobüs Terminali'nde bulunan 113 araçlık otopark alanını 10 yıl süreyle aylık bin lira kirayla kendi şirketi olan Aybel AŞ'ye devretti.

Aydın eski otogar yanı alanı ihalesi mahkeme tarafından durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait İmar AŞ'nin eski otogarın yanında bulunan alanda 30 Mayıs'ta yapacağını ilan ettiği ihalenin yürütmesini Aydın 1. İdare Mahkemesi durdurdu.

Aydın İmar A.Ş.'nin arsa ihalesinde son durum!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İmar AŞ'nin eski otogar alanı ile ilgili ikinci kez ihale kararı alması ve bu ihalede 7.7 milyon liralık artış belirlemesi yeni bir tartışma başlattı.

Aydın'da eski otogar alanına yapılacak iki iş merkezi projesi durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eski otobüs terminali alanlarında yapacağı iki iş merkezi projesi, mahkeme kararıyla durduruldu. İşte mahkeme kararı sonucu alınan bilgiler...

Aydın'daki iş merkezi projelerine mahkemeden durdurma!

Aydın'daki eski otogar alanlarında yapılacak iki iş merkezi projesi, mahkeme kararıyla durduruldu. Şehirlerarası otobüs terminali olarak kullanılan alanda DİM 1, Zafer Meydanı'nda minibüs garajı olan alanda ise DİM 2 projesi hayata geçirilecekti

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Aydın'ın Çine ilçesinde eski otogar alanına yapılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli törenle atıldı. Törende konuşan Özlem Çerçioğlu, temelini attıkları otogarın ekim ayında ilçe halkına hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Otopark İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aydın ve Hasan Aydın tarafından 400 bin TL sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Aydın Otogarı otopark aybel Haberi

Aydın Otogarı otopark aybel

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yeni Otobüs Terminali'nde bulunan 113 araçlık otopark alanını 10 yıl süreyle aylık bin lira kirayla kendi şirketi olan Aybel AŞ'ye devretti. Belediye Meclisi'nde görüşülen gündem maddesi, Meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi. Germencik Belediye Başkanı MHP'li Ümmet Akın, otoparkın düşük bedelle şirkete devredilmesine karşı çıkarak, ret oyu kullandı. Alınan kararla, ücretsiz olan otoparkı kullananlardan ücret alınacağı öğrenildi.


Vurgunla gündeme gelmişti


Aybel AŞ, daha önce kendisine devredilen 5 ilçedeki otoparklardan toplanan paraların şirket hesabı yerine şahısların hesaplarına yatırılmasından dolayı vurgun haberleriyle gündeme gelmişti. FETÖ'den tutuklu Erkan Karaarslan'ın bacanağı Muharrem Şanlı, müdürü olduğu Aybel AŞ'deki görevinden geçtiğimiz günlerde alınmıştı.



Yeni Asır


Haber Aydın Ses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eylül ayı ikinci oturumu yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu başkanlığındaki...