02 / 05 / 2024

Aydın projeleri 2016

Aydın projeleri 2016

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor. Kemer Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydın halkı büyük bir heyecanla bekliyor.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın'a 4 milyarlık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Aydın yabancıya konut satışında 3. sırada!

Kasım 2016'da yabancı vatandaşların 113 konut aldığı Aydın, yabancılara konut satışlarında ülkede üçüncü sırada yer aldı.

TOKİ Aydın'da 100 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, idarenin 2016 yılı için koyduğu 60 bin konut hedefini geçtiğini belirterek, 2017 yılı içinde 65 bin konutu ihale edeceklerini söyledi. 2017 yılında yapılacak olan 65 bin konuttun 100 konutun Aydın'da yapılacağı ifade edildi.

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

TOKİ Aydın Kuyucak 177 konut ihalesi 19 Aralık'ta!

TOKİ'nin Aydın İli, Kuyucak İlçesi'nde hayata geçireceği 177 konut için inşaat ihalesi 19 Aralık 2016 tarihinde yapılacak.

DSİ, Aydın’ın içme suyu sorununu çözüyor!

Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürlüğü, Aydın ilinin 2050 yılına kadar olan içme, kullanma ve endüstri suyu ihtiyacı karşılayacak projeleri hayata geçiriyor.

Sinan Aydın, Şırnak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü oldu!

Şırnak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Sinan Aydın atandı. Karar bugünkü 2016/525 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Tekstil binası hizmete açılıyor!

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, '2016 açılışlar yılı olacak' demişti. Üç günde üç açılış yapan Başkan Çerçioğlu, sözünü tutuyor.

Aydın projeleri 2016 Haberi

Aydın projeleri 2016

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor. Kemer Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydın halkı büyük bir heyecanla bekliyor.  Başkan Çerçioğlu, “Bu tip tesisler, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir alt yapı kaynağı olacaktır” dedi.


Tesis 25 bin metrekare büyüklüğündeki arazi üzerine kurulacak. Toplam inşaat alanı 12 bin 465 metrekaredir. Alanda termal tesis binası, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve spor salonu, Tenis kortları,kafeler, restaurant, yeşil alan ve otoparklar bulunuyor.


Tesis Enerjisini Kendisi Üretecek

Tesis bünyesindeki enerji panelleri ile gün içinde harcadığı enerjinin büyük bir kısmını kendisi üretecek. Bu özelliği ile tesis, güneş ışığından yılın önemli bir kısmı faydalanan Aydın’da bundan sonra yapılacak tesis ve kompleksler içinde örnek teşkil edecek.


Aydın Büyükşehir Belediye...