05 / 05 / 2024

aydın ptt başmüdürlüğü ihalesi

aydın ptt başmüdürlüğü ihalesi

Aydın PTT Başmüdürlü, Denizli ili Merkez ilçesi, Şirinköy- Karataş Mevkii, Bahçelievler Mahallesinde bulunan 6 adet lojmanın satışını kapalı zarf artırma usulü ile 402 bin TL'ye ihale edecek.

Beykoz'a Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ve 5 bin yeni konut müjdesi!

Beykoz Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son toplantısında önemli açıklamalar yapan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yeniden seçilmesi halinde ilçede 5 bin konut inşa edeceklerini ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulacağını dile getirdi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 72 personel alacak! İşte TKGM personel alımı başvuru tarihleri!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM), merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalışacak 72 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Peki TKGM personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak?

Vakıflar Genel Müdürlüğü, ortaöğrenim burs başvurularını açıkladı

Vakıflar Genel Müdürlüğünce ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen burs başvuruları sonuçlandırarak açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün burs başvuru sonuçları açıklandı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru sonuçları, 16 Ekim 2023 ve 1 Kasım 2023'te sona eren ortaöğrenim ve yükseköğrenim başvurularının tamamlanması ile birlikte araştırılmaya başlandı. 2023-2024 yılları arasında VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte haberin ayrıntıları...

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları ne zaman başlıyor? Detaylar burada!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuruları, yeni eğitim-öğretim dönemine hızla yaklaştığımız şu günlerde öğrencilerin dikkatini çekiyor. Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek olmayı amaçlayan VGM, ortaöğrenim ve yükseköğrenim burs başvurularını online sistem üzerinden almaya hazırlanıyor.

Vakıflar Genel Müdürlüğü sürpriz bir kararla 90 personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 25 Ağustos!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan yayımladığı ilan kapsamında bünyesinde istihdam etmek üzere 90 adet personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli olurken, son başvuru tarihinin de 25 Ağustos olduğu öğrenildi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapıyor! Mülakat yok! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 202 personel alımı yapacağını açıkladı. Ön lisans ve lisans mezunlarının başvuru yapabileceği alımlarda başvuru tarihi ve gerekli evraklar belli oldu. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın.

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde çalışmak isteyenlere müjde! KPSS şartı aranmıyor! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

EGM’den, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne personel alacak! İşe ihtiyacınız varsa hemen buna bakın!

Emniyet Genel Müdürlüğü, personel alımı yapacağını duyurarak güncel ilanlar arasında dikkat çekiyor. Başvuru detaylarına ilişkin merak edilen konular arasında son başvuru tarihi de yer alıyor. Başvuru yapmak isteyen adaylar için Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde ilan detaylarına ulaşab

aydın ptt başmüdürlüğü ihalesi Haberi

aydın ptt başmüdürlüğü ihalesi

TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Aydın PTT Başmüdürlüğünden:


1 - Denizli PTT Başmüdürlüğü dahilinde bulunan Denizli ili Merkez ilçesi, Şirinköy- Karataş Mevkii, Bahçelievler Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi, B-11 adresinde bulunan tapunun 5 pafta, 2647 parselinde kayıtlı mülkiyeti PTT A.Ş.'ne ait olan 6 adet lojman kapalı zarf artırma usulü ile satışa çıkarılmıştır.

2 - İhalenin yapılacağı yer: Aydın PTT Başmüdürlüğü Güzelhisar Mah. Albay Şefik Cad. No: 3   09102-AYDIN adresinde olup, Tel.: 0 (256) 2148808, Fax: 0 (256) 2122481'dir.

3 - İhale konusu taşınmaza ait ihale şartnamesi Aydın PTT Başmüdürlüğü Yapı ve Teknik İşler Müdürlüğü 417 nolu odada çalışma saatleri içerisinde incelenebilecek veya ücretsiz olarak temin edilebilecektir.

4 - İsteklilerin ihaleye iştirak edebilmeleri için ihale başlangıç saatine kadar verecekleri teklif mektubu ile birlikte teklif verilecek lojmanın muhammen...