27 / 04 / 2024

Aydın Şengül kentsel dönüşüm

Aydın Şengül kentsel dönüşüm

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Türkiye' nin en büyük kentsel dönüşümün yapılacağı Karabağlar da dönüşüm alanı içinde kalan mahallenin muhtarıyla bir araya geldi...

Aydın Şengül: Kentsel dönüşümde adaletli rant var!

Aydın Şengül, Yerel yönetimleri maddi ve manevi olarak güçlendirmek demokrasiye darbe vurmaksa evet biz demokrasiye darbe vurduk. Kentsel dönüşümde de rant vardır. Rantın kelime manası getiridir" dedi

Aydın Şengül: Kentsel dönüşüm rıza ile yapılacak!

Kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı Bayraklı Fuat Edip Baksı mahallesinde gerçekleştirildi. Bayraklı'da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, vatandaşın rızası alınmadan dönüşüm yapılamayacağını söyledi

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

Metro için İzmir’e 30 bin TL ödenek ayrıldı haberine yalanlama!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı basın organlarında Halkapınar ile Otogar arasında yapılacak metro için hükümetin sadece 30 bin lira bütçe ayırdığına dair çıkan haberler için bir açıklama yaptı.

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

TOKİ İzmir’e 50 bin yeni konut yapacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, vatandaşların rahata ulaşması, konforlu ve modern konutlarda oturabilmesi için 50 bin TOKİ konutunu İzmir’e kazandıracaklarını açıkladı.

Kemeraltı için master plan hazırlanacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Kemeraltı için master plan hazırlamayı ve bölgeyi 10 yıl içinde bambaşka bir çehreye kavuşturmak istediklerini dile getirdi. 

İzmir'e 70 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, devletin bu zamana kadar İzmir'e yaklaşık 70 milyar TL yatırım yaptığını açıkladı. Şengül, kısa zamanda tamamlanacak projelerle İzmir'in büyük ivme kazanacağını söyledi.

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

İzmirli dar gelirliye 50 bin konut müjdesi!

AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu'nun toplantısı Bayraklı'daki il binasında gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir'de 5 yıl içerisinde dar gelirli vatandaşlar için 50 bin konut yaptıracaklarını söyledi.

Remzi Aydın'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Aydın Nazilli'de kentsel dönüşüm için yetki verildi!

Aydın Nazilli'de Eski Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümle yenilenmesi için Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a tam yetki verildi.

Aydın Çine'de kentsel dönüşüm şart!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Elif Rabia Toptancı, Çine’deki birçok binanın sağlıklı görünmediğini ifade etti. Toptancı, Çine’ye bir an önce müdahale edilmesi gerektiğini ve kentsel dönüşümün ilçede şart olduğunu söyledi.

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası bugün açılıyor!

Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, ''Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var.'' dedi.

Aydın Şengül kentsel dönüşüm Haberi

Aydın Şengül kentsel dönüşüm

 AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümün yapılacağı Karabağlar da dönüşüm alanı içinde kalan mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüm konusunda ne altadan nede aldatılan olacaklarını ifade eden Şengül, "Dönüşümde önceliğimiz insan. Beklentileri karşılayamayan insanların hayalleriyle ters düşen bir kentsel dönüşüm projesi içinde asla olmayız. 

Dönüşümde hiçbir şeklide vatandaşa dayatma yapılamaz. Rant, kamunun ve vatandaşın olacak. Hedefimiz seçimden önce kentsel dönüşüm için inşaatlara başlamak" dedi. 


Sabah...