26 / 05 / 2024

Aydın SGK il binası ne zaman hizmete açılacak

Aydın SGK il binası ne zaman hizmete açılacak

Aydın'da bir yıl önce temeli atılan SGK İl Binası, 2016 yılında vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor!

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu... O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor...

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Aydın Nazilli’deki cemevi Haziran'da açılıyor!

Aydın Nazilli ilçesinde yapılan Eğrek Alevi Kültür ve Cemevi Derneği’nin inşaatı devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan cemevinin Haziran ayına kadar hizmete açılacağını duyurdu.

TOKİ Aydın’da 1000 konut yapacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Aydın’da Efeler ve Nazilli’ye sosyal konut inşa edeceğini duyurdu. Efeler ve Nazilli ilçelerine toplam bin sosyal konut yapılacak…

TOKİ'den Aydın'a konut müjdesi!

TOKİ Aydın'ın Efeler ve Nazilli ilçelerinde konut üretmek için harekete geçti. TOKİ Başkanını ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Bekir Kuvvet Erim, "Çalışmalara en kısa sürede başlanacak'' dedi.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Aydın'da hazine arazilerinde usulsüzlük iddiası!

Aydın'ın Didim ilçesinde hazine arazilerine yönelik usulsüzlük soruşturması kapsamında 27 şüpheli gözaltına alındı.

Aydın'da konut satışları düştü!

Aydın ve ilçelerinde konut satışları azaldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aydın ve ilçelerinde konut satışlarının geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 2.4 oranında düştüğü açıkladı. 

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Aydın SGK il binası ne zaman hizmete açılacak Haberi

Aydın SGK il binası ne zaman hizmete açılacak

Efeler ilçesinde 1958 yılında hastane olarak inşa edilen SGK İl Müdürlüğü binasının yerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aydın Kadın Doğum Hastanesi'nin yan tarafındaki 8 bin 300 metrekare alanda yapılan imar değişikliğiyle yeni binanın temeli geçen yıl atılmıştı.  Yaklaşık 15.6 milyon liraya yaptırılan binanın kaba inşaatı bitti. 16 bin metrekare alanda 5 katlı olarak inşa edilen bina, modern yapısıyla dikkat çekiyor. SGK Aydın İl Müdürü Rıfat Kocaoğlu, yeni hizmet binasının nüfus yoğunluğuna göre kentin 2050 yılına kadar hizmet ihtiyacını karşılayacağını söyledi. İnşaatın şu an yüzde 70 oranında tamamlandığını dile getiren Kocaoğlu, "İnşaatın tamamlanma tarihi Mart 2016 olmasına rağmen ihaleyi alan firma, belirlenen tarihten önce inşaatı bitirecek, Ocak 2016'da teslim edecek. Otomasyon sistemiyle donatılacak olan binamızın içerisinde de merkezi sistem...