05 / 05 / 2024

aydın tarım arazi sorunu

aydın tarım arazi sorunu

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayından beridir görüştüğü Germencik'te Organize Tarım Alanı amaçlı nazım imar planı teklifini oy çokluğu ile ret etti.Çerçioğlu, birinci sınıf tarım arazilerine sanayi tesisi yapılmasına karşı olduğunu söyledi.

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

81 ildeki 3 bini aşkın Tarım Kredi marketlerinde yüzde 50'ye varan indirim başladı! İşte o indirimli ürünler...

Tarım Kredi Market temel gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim kampanyasını başlattı. 

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Bu fırsatı kaçırmayın! Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Şubat ayını indirimle karşıladı! Bu indirimler yüz güldürdü

Kaliteyi ucuza almak isteyenlerin en büyük adresi olan  Tarım Kredi Kooperatif Marketleri yine ucuzluk yaparak gündeme geldi. Büyük indirimlerin yapıldığı Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin fiyat listesinin merak edenler haberimize baksın.

Tarım Kredi'de 600 çeşitte dev indirim! Zincir markette 180-190 liralık ürün Tarım Kredi'de 80 lira!

Tarım Kredi'de 600 çeşitte indirim yapılacağı gündeme bomba gibi düştü. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler ne kadar TL'ye satışa sunulacak? 600 ürün indirimi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Aynes Gıda'yı satın alan Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nden ilk açıklama geldi! Türkiye'nin ünlü süt markasıydı

Türkiye'de ünlü markalar arasında yer alan Aynes Gıda, TMSF aracılığıyla Tarım ve Kredi Kooperatifleri'ne satıldı. Devralma işleminin ardından ilk açıklamayı yapan ürkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörde ciddi bir oyuncu olacaklarını söyledi.

Tarım Kredi 7 Eylül aktüel ürünler kataloğunda neler indirimde? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 7 Eylül 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bugün Tarım Kredi markette hangi aktüel ürünler ne kadar indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi'nin 6 Eylül kataloğu yayımlandı! Dev indirim, büyük fırsat! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 5 Eylül 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bugün Tarım Kredi markette hangi aktüel ürünler kaç TL indirime girdi, fiyatları ne oldu? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi'nin 23 Ağustos aktüel ürünler kataloğu belli oldu! Bu dev indirim kaçmaz! 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 23 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün Tarım Kredi Kooperatifleri'nde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Tarım Kredi'nin 22 Ağustos aktüel kataloğunda kaçırılmayacak çılgın indirim! Hemen 22 Ağustos 2022 fiyat listesine bakın

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 22 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bugün Tarım Kredi Marketlerde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Ayçiçek yağı, şeker ve çayda çılgın indirim! Tarım Kredi 20 Ağustos kataloğu açıklandı! 20 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 20 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün Tarım Kredi Kooperatifleri'nde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Tarım Kredi'nin 19 Ağustos aktüel kataloğu yayımlandı! Ayçiçek yağı, et, çay, yumurta! 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 19 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bugün Tarım Kredi Kooperatifleri'nde hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 19 Ağustos 2022 fiyat listesi.

aydın tarım arazi sorunu Haberi

aydın tarım arazi sorunu

 Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mart ayı ikinci toplantısında, 24 gündem maddesi görüşüldü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun yönettiği toplantıya, Belediye Meclisi Üyeleri Ziya Aksüt, Ahmet Aysan, Gürdal Yüzügüler, Himmet Çondur ve Ercan Atasoy, mazeretli olarak katılmadı.


KOMİSYON TEKLİFİ UYGUN BULMADI

Gündemin 11'inci maddesinde, Germencik Belediyesi'nin talebi üzerine Germencik'in Hıdırbeyli Mahallesi'nde kalan 15 ayrı parsel üzerinde, Organize Tarım Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı teklifi ele alındı. Organize Tarım Alanı amaçlı nazım imar planı teklifini değerlendiren İmar ve Bayındırlık Komisyonu, hazırladığı raporda, planlama alanının birinci sınıf tarım arazisi olduğunu ve üzerinde yaklaşık 750 incir ağacı bulunduğunu gerekçe göstererek teklifin uygun olmadığını açıkladı.


“MECLİSİN GÜCÜ YETİYORSA TESİSLERİ OSB'YE GÖTÜRELİM"

Rapor okunduktan sonra söz alan MHP Grup Sözcüsü ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet...