15 / 05 / 2024

aydın tünel inşaatı

aydın tünel inşaatı

İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. Aydın, "Kerem Aslı’ya olan büyük aşkı yüzünden dağları delmiş. Ak Parti ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor" dedi.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörü uluslararası pazarda marka haline geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Türk inşaat sektörünün uluslararası pazarda marka haline geldiğinin altını çizdi. Yenigün, yurt dışında yıllık 20 milyar dolar, orta vadede ise 50 milyar doların üzerinde proje üstlenme hedefini koruduklarını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Bulgaristan'ın tünel inşaatı ihalesine 3 Türk şirketten teklif!

Bulgaristan Hükümeti, Shipka kasabasında yapılacak karayolu tüneli inşaatı için teklifleri aldı. 7 teklif arasında 5 Bulgar şirketinin yanı sıra 3 Türk şirketi de yer alıyor. 

Suudi Arabistan'daki 195 Türk inşaat işçisi Türkiye'ye dönmek için yardım istedi!

Türk inşaat firmasının Suudi Arabistan’nın Cidde şehrinde yaptığı projede çalışan 195 işçi, Türkiye'ye dönmek için yardım istiyor...

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatındaki göçükte ölü sayısı 6'ya çıktı!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te dün metro tüneli inşaatında göçük meydana gelmişti. Olay sonucuna ölü sayısı 6'ya çıktı.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

aydın tünel inşaatı Haberi

aydın tünel inşaatı

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. İbrahim Aydın, tünelin tamamlanmasıyla Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirterek, "Kerem Aslı’ya olan büyük aşkı yüzünden dağları delmiş. Ak Parti ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ediyor. İbrahim Aydın’ın en sonki seçim çalışmasının adresi Antalya’nın şirin ilçesi İbradı oldu. 3 Mayıs pazar günü İradı programını gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, ilçe merkezinde ve tüm mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

İlçe teşkilatına ziyaretin ardından İbradı merkezde esnaf ziyareti yapan İbrahim Aydın, daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Sedat Emin Güzel, Kadın Kolları Başkanı Hatice Sekmen, Ak Parti İbradı Eski Belediye Başkanı...