17 / 05 / 2024

aydındaki spor salonları

aydındaki spor salonları

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Kocaeli Hasan Tahsin İlkokulu Spor Salonu şekilleniyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni spor salonları kazandırıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 spor tesisi hizmet açıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de her mahalleye spor salonu inşa ediliyor. Bölgede Eyüpnebi ve Osmanlı Mahallesi Ak Evler Spor salonları hizmete açıldı.

aydındaki spor salonları Haberi

aydındaki spor salonları


AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette AK Partili gençler, Aydın'a yapılan hizmetlerden dolayı Bakan Kılıç'a teşekkür ederek Koçarlı'ya yeni spor salonu yapılması yönündeki taleplerini iletti. Bakan Kılıç da gençlerin taleplerinin yerine getirilmesi yönünde talimat verdi. Mustafa Savaş, "Aydın'da halı saha, spor salonları, olimpik yüzme havuzu ve birçok tesisi hayata geçirdik. Gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Aydın'ı spor kenti yapacağız" dedi




Yeni...