15 / 05 / 2024

Aydıner Grup

Aydıner Grup

Antalya ve Erzurum'dan sonra üçüncü otelini Bodrum'da açan Aydıner Grup, Xanadu Island Otel'in ikinci yıldönümünü kutladı

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner nerden mezun?

Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner hangi mesleği yapıyor? Aysel Ölçen Aydıner nereden mezundur? İşte detaylar!

Ayd Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Aydıner tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Aysel Ölçen Aydıner kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Ölçen Aydıner kimdir? Aysel Ölçen Aydıner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aysel Ölçen Aydıner'in biyografisi...

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biz Aydın Grup Gayrimenkul Yapı Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öner Grup Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Öner tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Aydın tarafından kuruldu. 

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güner Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Akgün ve Özcan Aydıner tarafından kuruldu.

Atilla Aydıner, Bayrampaşa'da değişim için söz verdi!

Eğitimden sanata bir çok alanda yenilikler yapacağını söyleyen Atilla Aydıner “Hedeflediğim projelerin yüzde 97’sini gerçekleştirdim. AK Parti vadettiği her şeyi yapar. Sahada güzel bir seçim havası var. Bir kesim kararsız bir seçmen olsa da onlarla görüşüp kararlı hâle getiriyoruz” dedi...

Aydınlı Grup, 2023’e 930 mağazayla girecek!

TMSF bünyesinde yönetilen Aydınlı Grup hedef büyüttü. 2018 yılını 2 milyar TL’nin üzerinde ciro ile kapatmaya hazırlanan firma, 2023’e kadar 930 mağaza açmayı planlıyor.

Aydıner Grup Haberi

Aydıner Grup

Yurtdışından Azeri ve Rus zenginlerin akınına uğrayan otelle birlikte oda sayısı 2 bine yaklaşan grup, yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Yer henüz açıklanmadı ama hedef oda sayısını önce 2.500'e sonra da 3 bine çıkarmak



Antalya'da, 2000 yılında açtığı ilk otelindeki servis kalitesi ve SPA'sıyla turizm sektörüne yeni bir anlayış getiren Xanudu markası, Erzurum Palandöken'deki kayak otelinin ardından Bodrum'daki süper lüks oteliyle de markalaşma yolunda gaza bastı... Aydıner Grup çatısı altında faaliyet gösteren ve Bodrum Akyarlar'daki bir yarımadanın üzerine kurulan Xanadu Island Otel, geçtiğimiz günlerde ikinci kuruluş yıldönümünü kutladı. Xanadu markası, Antalya Belek'te, turizmdeki ilk göz ağrısının kapılarını açarken, Fethiye Hillside modelini benimsemişti. Otel o dönemde yüksek hizmet kalitesi, zengin mutfağı ve SPA'sıyla göz doldurmuştu. Yüksek gelir grubundaki yabancı müşteriler kadar...