08 / 05 / 2024

Aydınlı Grupİnvest İnşaat

Aydınlı Grupİnvest İnşaat

Artaş İnşaat'ın patronu Çetinsaya "Tanıtımı yapılmadan 1 haftada 180 konut sattık. Kısa sürede tamamını satarız" dedi. Yoğun talep alan üçüncü etaptaki konutların 1 haftada 180 tanesi satıldı.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

Aydınlı Grup, 2023’e 930 mağazayla girecek!

TMSF bünyesinde yönetilen Aydınlı Grup hedef büyüttü. 2018 yılını 2 milyar TL’nin üzerinde ciro ile kapatmaya hazırlanan firma, 2023’e kadar 930 mağaza açmayı planlıyor.

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Emlak Konut'tan Orhanlı ve Aydınlı'daki arsaların değerlemesi!

Emlak Konut GYO Tuzla'nın Aydınlı ve Orhanlı mahallelerinde yer alan 4 adet parselin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı!

Aydınlı Grup, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı.

Emlak Konut'tan Orhanlı ve Aydınlı'daki arsaların değerlemesi!

Emlak Konut GYO Tuzla'nın Aydınlı ve Orhanlı mahallelerinde yer alan 4 adet parselin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ketenci Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ketenci Grup Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün  Mehmet Murat Ketenci tarafından kuruldu. 

Dolunay Grup Yapı İnşaat Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolunay Grup Yapı İnşaat Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emine Ayça Yalçın tarafından kuruldu.

Krg Grup Otomotiv İnşaat Hafriyat Petrol Endüstriyel Temizlik Ve Orman Ürün.İç Dış Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Krg Grup Otomotiv İnşaat Hafriyat Petrol Endüstriyel Temizlik Ve Orman Ürün.İç Dış Tic.San.Ltd.Şti. Ayşe Baş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydınlı Grupİnvest İnşaat Haberi

Aydınlı Grupİnvest İnşaat

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen ve İstanbul'da geliştirilen en büyük projelerden biri olan Ayazağa'daki Vadistanbul'un üçüncü ve son etabı satışa çıktı. Yoğun talep alan üçüncü etaptaki konutların 1 haftada 180 tanesi satıldı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Projeye yoğun bir talep var. 1 haftada hiç tanıtım yapmadan 180 tane konut sattık. Çok kısa sürede tamamı satılır" dedi. 


Yüzde 35 prim yapacak 

Vadistanbul Park adındaki etapta, 762 konut, 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home ofis, 22 bin metrekarelik mağaza alanı yer alıyor. Projede fiyatlar lansman dönemine özel olarak metrekaresi ortalama 9 bin liradan satışa çıktı. Çetinsaya, yaşamın başladığı etaplarda 10 bin lira metrekare fiyatına sahip ev bulunamadığını belirterek, "Proje tamamlandığında metrekarenin 12 bin...