07 / 05 / 2024

aydınlı toki projesi

aydınlı toki projesi

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor!

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu... O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor...

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın!

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı... 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın...

TOKİ Aydın 2023 projesi için son dakika değişikliği! 228 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın!

TOKİ Aydın 2023 projesi için son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 228 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın...

TOKİ Aydın 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 322 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 322 yeni konutu aman kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

TOKİ'den Aydınlılara 198 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın'da 198 konutluk yeni proje inşa etmek için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Aydın 2022 projesi ile ilgili detaylar...

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

Aydınlık Evler kura sonuçları isim listesi 13.01.2022!

Aydınlık Evler kura sonuçları isim listesi 13.01.2022 haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Aydınlık Evler projesi için ödenecek taksit bedelleri 3 bin 400 TL'den başlıyor.

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları yarın sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci 13 Aralık'ta başladı. Dev proje için ön başvurularda son tarih 28 Aralık olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

aydınlı toki projesi Haberi

aydınlı toki projesi

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı projesi için start verdi.

İstanbulluların yüzünü güldüren TOKİ Tuzla Aydınlı projesinde 508 yeni konut yer alacak. Proje Tuzla Aydınlı Konaşlı Mevkii'nde yükselecek.

Dar gelirli ailelerin ev sahibi olacağı TOKİ Tuzla Aydınlı 2021 projesinin ihalesi 13 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:
İstanbul İli, Tuzla İlçesi,Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevkii 508 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den ev alma şartları nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projelerden konut sahibi olabilmek için için 2020 yılında hane gelirinin en fazla 5 bin 500 TL olması gerekliyken,...