16 / 05 / 2024

Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hilmi Aydın ve Abdullah aydın imzasıyla kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Sponhak Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sponhak Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İsmail Çekmecelioğlu tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hilmi Aydın ve Abdullah aydın imzasıyla  kuruldu. 


Aydınoğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Şirket yurt içinde ve dışında aşağıda gösterilen inşaat montaj yatırım bayındırlık ve taahhüt işleri yapar. 2-Konut okul hastane binaları ile diğer her çeşit bina ve tesisler. 3-Otel Motel ve diğer turistik tesisler. 4-Fabrikalar petrol tesisleri ve tasfiyehaneleri. 5-Islah sulama içme suyu ve kanalizasyon tesisleri. 6-Karayolları demiryolları köprüler hava meydanları istasyon ve limanlar. 7-Sair her türlü inşaat dekarasyon ve tesisat hafriyat işleri.  8-Gayrimenkul ve yapı projelerinin alımı geliştirilmesi inşası tasarrufu işletilmesi ve yönetimi 9-İlgili mevzuata riayet etmek kaydı ile  alışveriş ve iş merkezleri...