19 / 05 / 2024

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında kuruldu.

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ustaoğlu 57 İnşaat Restorasyon Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Tekeş, Aydın Tekeş ve Samet Tekeş ortaklığında kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ahe İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ekşioğlu, Esra Ekşioğlu, Yasemin Ekşi Ve Yunus Emre Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abanoğlu Gayrimenkul İnşaat Gıda Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

İnşaat sektöründe yerli ürün fırsatçılığı!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 40 No’lu Genel İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Nurettin Akbay, sektör temsilcilerinin yerli ürünlerdeki fiyat artışını düşürmediğini, durumu fırsata çevirdiklerini anlattı.

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ali Selim Aydın ve Ali Kemal Çolak ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aydınoğlu Yunus İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi...