09 / 05 / 2024

aydoğan inşaat bağdat caddesi

aydoğan inşaat bağdat caddesi

Önemli konut projelerine imza atan Aydoğan İnşaat, geçtiğimiz aylarda Caddepark Erenköy projesinin lansmanında müjdelediği 2 yeni projesinden biri olan Evren Park Fenerbahçe projesine de başladı.

Aydoğan İnşaat Bağdat Caddesi'ni dönüştürecek!

Aydoğan İnşaat, yeni projesi Caddepark Erenköy ile Bağdat Caddesi'nin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek Caddepark Erenköy projesinin inşaatı yılın ilk ayında başladı...

Cadde projelerine Erenköy'de devam!

1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında yaptığı konut projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, butik konut projelerine önem verdiklerini söyledi...

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

Van Edremit Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin tramvay hattı inşaatı başladı!

5 yıldır tamamlanamayan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının tamamlanmasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda tramvay hattının inşaatı başladı.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde inşaat başladı!

Sinpaş GYO'nun "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. 

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Zonguldak Limanı projesinin inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ta normalleşme süreci ile Liman Projesi'nin inşaatı başlayacak...

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

aydoğan inşaat bağdat caddesi Haberi

aydoğan inşaat bağdat caddesi


Aydoğan İnşaat, Evrenpark Fenerbahçe'nin startını verdi. İstanbul Anadolu yakasında Moda, Erenköy, Caddebostan, Göztepe gibi lokasyonlarda önemli konut projelerine imza atan Aydoğan İnşaat, geçtiğimiz aylarda Caddepark Erenköy projesinin lansmanında müjdelediği 2 yeni projesinden biri olan Evrenpark Fenerbahçe projesine de başladı. 


Evrenpark Fenerbahçe projesinde iki tanesi dubleks daire olmak üzere toplam 16 daire bulunuyor. 

Dairelerin brüt metrekareleri 130 ila 175 metrekare arasında değişen Evrenpark Fenerbahçe'de, metrekare satış fiyatı ise 6.000 dolardan başlıyor. 


Yeni...