19 / 05 / 2024

aydoğan inşaat göztepe

aydoğan inşaat göztepe

İstasyonpark Göztepe projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor. İstanbul Kadıköy'de yer alan İstasyonpark Göztepe projesi 2017 yılı yazında teslim ediliyor...

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Rahşan Bakır tarafından kuruldu.

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Temizlik Malzemeleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Rahşan Bakır tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Group Emlak İnşaat Gıda Tekstil Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Memet Doğan tarafından kuruldu.

aydoğan inşaat göztepe Haberi

aydoğan inşaat göztepe


İstasyonpark Göztepe projesi, Aydoğan İnşaat tarafından inşa ediliyor. İstasyonpark Göztepe projesi İstanbul Kadıköy'e bağlı Göztepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.


İstasyonpark Göztepe Residence projesi 26 daireden meydana geliyor. 13 katlı tek blok olarak planlanan İstasyonpark Göztepe projesinin her katında iki daire olacak.



İstasyonpark Göztepe teslim tarihi!


İstasyonpark Göztepe projesinde dairelerin metrekare birim satış fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor. İstasyonpark Göztepe projesinde daire büyüklükleri 127 ila 237 metrekare arasında değişiyor.


İstasyonpark Göztepe teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. İstasyonpark Göztepe projesinde 3+1 ve 4+2 dubleks konut tiplerine yer veriliyor.



Adres :Göztepe Mah. Kaptan İhsan Sokak GÖZTEPE



Tel: 0216 405 12 91

Web: http://www.aydoganinsaat.com/

Gülcihan...