13 / 05 / 2024

aydoğan inşaat iş oteli projesi

aydoğan inşaat iş oteli projesi

İnşaat, kuyumculuk, gıda ve otel işletmeciliği konularında faaliyette bulunan Aydoğan Grup şirketleri, 2020 Dünya Kupası'nın merkezi Katar'da büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor. Projelerin 2014 yılında hayata geçmesi planlanıyor..

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Adapazarı-Karasu demiryolu inşaatı işinin ihalesi TBMM'de!

Adapazarı-Karasu limanları ve sanayi tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işinin ihalesi hakkında Sayıştay raporunda yer alan bazı bulgular meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Manisa'da inşaat işçisiydi! Hibe desteğiyle patron oldu

Manisa'da inşaat işçisi olarak çalışan Abdullah Ecevet, "Besi Sığırcılığı Projesi" kapsamında devletten hibe desteği alarak, kendi işinin patronu oldu.

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Dinar'daki kavgada ölen inşaat işçisi toprağa verildi!

Afyonkarahisar Dinar'da inşaatta çalışan işçiler ile inşaata komşu olan bir evde yaşayan aile arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren inşaat işçisi Özkan Tokay toprağa verildi.

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

Almanya'da çalışan inşaat işçilerinin koronavirüs isyanı!

Almanya'ya götürüldüğü iddia edilen inşaat işçileri, bazı arkadaşlarının Koronavirüs’e yakalandığını söyleyerek, “Bizi burada öldürecekler” dedi.

Elazığlı inşaat işçileri: Çalışmazsak yaşayamayız!

Elazığ merkezdeki bir inşaatta çalışan 15 inşaat işçisi, koronavirüs salgını tehlikesinden tedirgin olmalarına rağmen günlük paralarını kazanmak için çalışmaya devam ediyor...

Sultanbeyli'de inşaat işçisi göçük altında kaldı!

Sultanbeyli'de bir inşaatta çalışan inşaat işçisi göçük altında kaldı. Beline kadar toprağa gömülen işçiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

aydoğan inşaat iş oteli projesi Haberi

aydoğan inşaat iş oteli projesi


İNŞAAT, kuyumculuk, gıda ve otel işletmeciliği konularında faaliyette bulunan Aydoğan ailesinin öyküsü Rize'den Zonguldak'a uzanıyor. Gıda toptancısı baba Muhammed Aydoğan'nm daha iyi iş imkanları umuduyla göç ettiği Zonguldak, ailenin İstanbul'a açılan kapısı oluyor. Ailenin üç oğlunun inşaat projelerini geliştirmek için şirketlerini kurarak, Anadolu yakasını kendilerine üs seçmeleri ise yeni faaliyetleri beraberinde getiriyor. Bir yandan nitelikli konut çalışmalarına devam eden Aydoğan Group Başkanı îrfan Aydoğan, bir yandan da yurt dışına açılarak büyük projeler üretmek için kolları sıvadı. 


>>İnşa ettiğiniz nitelikli konutlarla tanınıyorsunuz. Baba mesleği gıda toptancılığından, inşaata geçişiniz nasıl oldu? 

Rize'den Zonguldak'a gelen babam Muhammed Aydoğan, gıda toptancılığı yapıyordu. O zamanlar sermayesi olanlar büyük şehirlere, sermayesi az olanlar ya da hiç olmayanlar da küçük şehirlere gidermiş. Onlar da Zonguldak'a gelmişler. Babam gıdacı...