13 / 05 / 2024

aydoğan inşaat turizm yatırımları

aydoğan inşaat turizm yatırımları

İnşaat, kuyumculuk, gıda ve otel işletmeciliği konularında faaliyette bulunan Aydoğan Grup şirketleri, 2020 Dünya Kupası'nın merkezi Katar'da büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor. Projelerin 2014 yılında hayata geçmesi planlanıyor..

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Gündoğan tarafından kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Doğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Wien Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wien Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldırım tarafından kuruldu.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Royalmax İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalmax İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Doğan Tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

aydoğan inşaat turizm yatırımları Haberi

aydoğan inşaat turizm yatırımları


İNŞAAT, kuyumculuk, gıda ve otel işletmeciliği konularında faaliyette bulunan Aydoğan ailesinin öyküsü Rize'den Zonguldak'a uzanıyor. Gıda toptancısı baba Muhammed Aydoğan'nm daha iyi iş imkanları umuduyla göç ettiği Zonguldak, ailenin İstanbul'a açılan kapısı oluyor. Ailenin üç oğlunun inşaat projelerini geliştirmek için şirketlerini kurarak, Anadolu yakasını kendilerine üs seçmeleri ise yeni faaliyetleri beraberinde getiriyor. Bir yandan nitelikli konut çalışmalarına devam eden Aydoğan Group Başkanı îrfan Aydoğan, bir yandan da yurt dışına açılarak büyük projeler üretmek için kolları sıvadı. 


>>İnşa ettiğiniz nitelikli konutlarla tanınıyorsunuz. Baba mesleği gıda toptancılığından, inşaata geçişiniz nasıl oldu? 

Rize'den Zonguldak'a gelen babam Muhammed Aydoğan, gıda toptancılığı yapıyordu. O zamanlar sermayesi olanlar büyük şehirlere, sermayesi az olanlar ya da hiç olmayanlar da küçük şehirlere gidermiş. Onlar da Zonguldak'a gelmişler. Babam gıdacı...