27 / 04 / 2024

Aydos Country teslimleri ne zaman

Aydos Country teslimleri ne zaman

Sinpaş GYO imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde teslimler Mayıs'ta başlıyor. Projede 240 aya varan ve 3.340 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son gün yarın!

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son gün yarın. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Aydos Country Sancaktepe fiyatlar!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Aydos Country Sancaktepe fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Aydos Country Evleri ödeme planı!

Aydos Country Evleri ödeme planı kapsamında 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplamda 900 adet dairenin yer aldığı proje Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor.

Aydos Country Rezidans nerede?

Aydos Country'de teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen proje 50 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Aydos Country Rezidans nerede?

Sinpaş Aydos Country Ramazan kampanyası!

Sinpaş Aydos Country Ramazan kampanyası kapsamında yüzde 11 fiyat avantajı sunuluyor. Toplam arsa alanı 50 dönüm olarak belirlenen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Aydos Country Rezidans fiyatları!

Aydos Country Rezidans fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanan projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Sancaktepe Aydos Country Evleri nerede?

Aydos Country Residence'de 900 adet konut bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz avantajı sunan proje 50 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Sancaktepe Aydos Country Evleri nerede?

Sinpaş GYO Aydos Country'de 1+1 daireler 236 bin TL'ye!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Aydos Country projesi Aydos Tepesi'nde yükseliyor. Projede dairelerin fiyatları 236 bin TL'den ve peşinatlar 10 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Aydos Country teslim tarihi!

Daire fiyatları 287 bin 836 TL'den başlangıç gösteren Aydos Country Evleri'nde aylık 1.700 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor. İşte Sancaktepe Aydos Country teslim tarihi...

Aydos Country teslim tarihi!

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen Aydos Country Evleri'nde daireler 287 bin 836 TL ile 1 milyon 57 bin 661 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. İşte Aydos Country teslim tarihi...

Sancaktepe Aydos Country ne zaman teslim?

Aydos Country Evleri daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor. Peki Sancaktepe Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Aydos Country projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Projede 914 adet daire bulunuyor. Peki lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan Aydos Country ne zaman teslim edilecek?

Aydos Country satış fiyat listesi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yaşama geçirilen Aydos Country satış fiyat listesi kapsamında daireler 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede ön talep süreci devam ediyor...

Aydos Country fiyatlar 2017!

Aydos Country Evleri ilk etap teslimleri bu ay sonunda yapılıyor. Sinpaş GYO imzası taşıyan Aydos Country projesinde ev fiyatları 442 bin 500 TL'den başlıyor...

Aydos Country’de daire teslimleri Mayıs’ta başlıyor!

Sinpaş GYO imzası ile Sancaktepe'de hayata geçirilen Aydos Country projesinde teslimler Mayıs'ta başlıyor. Projede 240 aya varan ve 3.340 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Aydos Country Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 900 daireden meydana gelen Aydos Country projesi İstanbul'un Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçiriliyor...

Sancaktepe Aydos Country Rezidans!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar arklılık gösteriyor. Sancaktepe Aydos Country Rezidans teslimleri 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi.

Aydos Country Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı proje İstanbul İl'i Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje toplam 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Peki Aydos Country Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Aydos Country Sinpaş satılık!

İstanbul İl'i Sancaktepe'de inşa edilen projede daire teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Aydos Country Sinpaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sinpaş GYO Aydos Country teslimleri ne zaman?

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde yükselen proje yüzde 10 fiyat avantajı sağlanıyor. Proje İstanbul İl'i Sancaktepe'de bulunuyor. Peki Sinpaş GYO Aydos Country teslimleri ne zaman?

Aydos Country Sinpaş GYO teslimleri!

Fiyatların kata ve cepheye göre farklılık gösterdiği proje İstanbul İl'i Sancaktepe Aydos Ormanı'nın yanıbaşında bulunuyor. Aydos Country Sinpaş GYO teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Aydos Country Sancaktepe teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Aydos Country Sancaktepe teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Aydos Country Residence teslimleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 30 aya kadar taksit sağlanıyor. Projede iletişim olarak telefon numarası 444 1 440 olarak belirlendi. Aydos Country Residence teslimleri Ağustos 2017'de gerçekleşmesi gerekiyor.

Sancaktepe Aydos Country teslimleri!

Daire seçeneklerinin 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 900 adet daire yer alıyor. Sancaktepe Aydos Country teslimleri Ağustos 2017' de yapılması planlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country teslimleri ne zaman?

Toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede daire alanları 68 metrekareden başlangıç gösteriyor.Proje Kartal'a 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Sancaktepe Aydos Country teslimleri ne zaman?

Sinpaş Aydos Country teslimleri ne zaman?

Ulaşım bilgileri kapsamında Kartal' a 1 dakika uzaklıkta inşa edilen projede toplam 900 adet daire yer alıyor. Peki Sinpaş Aydos Country teslimleri ne zaman?

Aydos Country teslimleri ne zaman Haberi

Aydos Country teslimleri ne zaman

Doğa’nın kalbi Orman’ın yanı başında, şehrin karmaşasından uzakta, modern country dekorasyonu ile öne çıkan Aydos Country’de yaşamın başlamasına 3 ay kaldı. Sinpaş GYO’nun, İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirdiği Aydos Country’de yeni başlatılan tarihi kampanya ile 240 aya varan vadelerle ev sahibi olmak mümkün.


Sıcak ve doğal bir dekorasyon: Modern Country

Aydos Ormanı’na sıfır konumda, doğadaki renk ve dokulara uygun malzemelerle dekore edilen Aydos Country’de üç ay sonra baharın coşkusu ve enerjisi içinde konut teslimlerine başlanması planlanıyor. Doğal ve sıcak atmosferi ile doğayı evinizde hissettirecek Aydos Counrty, modern country dekorasyonu ile de dikkat çekiyor.

Aydos Country, Aydos Ormanı’nda görülen taş, manolya, kiremit ve koyu yeşil yaprak rengi gibi doğanın renklerinden esinlenilen tonlarla renkli bir mimari ile tasarlandı. Doğanın renklerinden ilham alınarak tasarlanan modern country...