14 / 05 / 2024

Aydos Countryde avantajlı fiyatlar için son 2 gün

Aydos Countryde avantajlı fiyatlar için son 2 gün

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son 2 gün. Teslim tarihi 2017 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Aydos Country Sancaktepe ev fiyatları 2018!

Doğa ile bütünleşmek isteyen aile ve yatırımcılara birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri sunan Aydos Country projesinde ev fiyatları 435 bin TL'den başlıyor..

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik-Aydos bölgesinde inşa edilen Yeşilce Aydos projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları..

KİPTAŞ Pendik Yeşilce Aydos Evleri fiyat!

İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik-Aydos bölgesinde KİPTAŞ imzasıyla hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Aydos Land İstanbul'da firma bünyesine vade farksız 60 ay taksit fırsatı!

Pendik'te inşa edilen Aydos Land İstanbul projesi avantajlı konumu ile dikkat çekiyor. Aydos Land İstanbul'da firma bünyesine vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunuluyor.

Aydos Land İstanbul'da ön talep toplanıyor! Vade farksız 60 ay taksitle!

İstanbul Pendik’de avantajlı konumu ile dikkat çeken Aydos Land İstanbul projesinde ön talep toplanıyor. Fiyatların 178 bin TL'den başladığı projede 600 konut ve 35 ticari ünite bulunuyor.

Bizimtepe Aydos Emlak Konut kampanyası!

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa edilen Bizimtepe Aydos projesinde avantajlı daire satışları sürüyor. İşre, Bizimtepe Aydos Emlak Konut kampanyası ödeme şekilleri...

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son gün yarın!

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son gün yarın. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son 2 gün!

Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son 2 gün. Teslim tarihi 2017 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aydos Country Sancaktepe iletişim!

Toplam 900 adet daireden oluşan Sinpaş Aydos Country Sancaktepe iletişim için 444 1 440 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede teslimlerin 2017 yılı Mayıs ayı itibariyle başlaması planlanıyor.

Sancaktepe Aydos Country ulaşım!

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Aydos Country projesinde 10 bin TL peşin ödemeler ile konut sahibi olunabiliyor. İşte Sancaktepe Aydos Country ulaşım bilgileri...

Aydos Country Sinpaş ödeme planı!

Dairelerin 246 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Aydos Country Evleri alanları 68 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiklik gösteren konutlardan oluşuyor. İşte Aydos Country Sinpaş ödeme planı...

Aydos Country ev fiyatları!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Aydos Country Evleri'nde 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. İşte Aydos Country ev fiyatları...

Aydos Country ödeme tablosu!

Dairelerin 231 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Aydos Country konut projesinde toplam 900 adet daireye yer veriliyor. Proje Sinpaş GYO imzası ile yükseliyor. İşte Aydos Country ödeme tablosu...

Aydos Countryde avantajlı fiyatlar için son 2 gün Haberi

Aydos Countryde avantajlı fiyatlar için son 2 gün

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Aydos Country'de 900 adet daire bulunuyor. Proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Aydos Country'de avantajlı fiyatlar için son 2 gün. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen projede teslimlerin Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Sancaktepe Aydos Country'nin sosyal donatı alanarı; çocuk spor alanları, otopark, yürüyüş yolları, güvenlik, oyun alanları, hamam, yüzme havuzundan oluşuyor.


Sinpaş GYO imzası taşıyan Aydos Country Residence'de 10 bin TL peşinatta, 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 2017 yılı Şubat ayında ödeniyor. Projede dairelerin alanları 68 metrekareden başlıyor, 208 metrekareye kadar ulaşıyor.


Aydos Country Sancaktepe'de 1+1 evler 243 bin TL ile 276 bin TL, 2+1 evler 415 bin TL ile 459 bin TL, 3+1 evler 478 bin TL ile...